Informace pro fanoušky do Nitry | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Nitry

Slavia v pátek 7. září od 19 hodin hraje přátelské utkání v Nitře. Pokud se na utkání chystáte, přečtěte si důležité informace pro fanoušky.

Příjezd ke stadionu

Adresa stadionu je Jesenského 4, Nitra. Příjezd k sektoru hostů je po rychlostní silnici R1 z Bratislavy, kde je zároveň parkoviště určené pro fanoušky hostů zdarma. Na mapce je naznačeno, jak se dostanete k sektoru hostů.

Důrazně doporučujeme všem našim fanouškům, aby si na utkání nebrali žádné slávistické identifikátory a žádné vlajky vzhledem k hrozícím útokům ze strany jiných fanoušků.

Prodej vstupenek

Cena dospělé vstupenky do sektoru H je 8 euro, cena zlevněné pro seniory a děti do 15 let je 5 euro. Sektor hostů má kapacitu 397 míst a prodej vstupenek do sektoru začne v 17 hodin na pokladně přímo u sektoru hostů. Platba za vstupenky i za občerstvení v sektoru je možná pouze v hotovosti v eurech.

Bezpečnostní kontroly

Fanoušci se při vstupu na stadion podrobí bezpečnostní prohlídce. Upozorňujeme, že na stadion je zákaz vnášet pyrotechniku, alkoholické nápoje, spreje, lahve a tyče na vlajky. Návštěvní řád je možné v plném znění nastudovat  zde.

Doprovodný program

Před samotným hlavním zápasem připravila FC Nitra doprovodný program. V rámci něj nastoupí proti sobě od 17 hodin staré gardy Nitry a Slavie, v sešívaném dresu by měli hrát např. Luboš Kubík, Ivo Ulich nebo Jiří Jeslínek. Po skončení zápasu je na programu koncert Petra Nagye a skupiny Indigo od 20:45 a ve 21:20 světelná show a ohňostroj.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články