Jakub Hromada míří na hostování do Liberce | SK Slavia Praha
Více

Jakub Hromada míří na hostování do Liberce

Slovenský záložník Jakub Hromada zahájí zimní přípravu v Liberci, ve kterém by měl v jarní části soutěže hostovat.

V podzimní části sezony trápily Jakuba Hromadu zdravotní problémy, zasáhl tak jen do jednoho utkání A-týmu, v poháru odehrál celý zápas proti Vyšehradu.

„Na působení v Liberci se velmi těším. Jsem hlavně rád, že jsem nyní po zdravotní stránce v pořádku a pevně věřím, že už mám všechny zdravotní problémy za sebou. Liberec je pro mě nová výzva, na kterou se hrozně těším. Věřím, že je to správné rozhodnutí a udělám maximum, abych na jaře odehrál co nejvíc zápasů. Chci pomoci jak Liberci, tak sobě. V létě chci opět zabojovat o místo ve Slavii,“ říká slovenský záložník Jakub Hromada.

Jakub Hromada je ve Slavii od léta 2017. Za sešívané odehrál 25 soutěžních duelů, bohužel Jakuba větší část jeho působení trápili zdravotní problémy.

„Jakub má povolení se zapojit do přípravy s Libercem, se kterým administrativně finalizujeme půlroční hostování bez opce. Přejeme Kubovi, aby na severu Čech nalezl opět herní pohodu a vytížení,“ uvedl k hostování tiskový mluvčí Michal Býček.

K Liberci se na úvod přípravy připojil ze Slavie také útočník Imad Rondič, který zde absolvuje testy.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články