Jindřich Trpišovský trenérem roku 2021 | SK Slavia Praha
Více

Jindřich Trpišovský trenérem roku 2021

V anketě FAČR Puma Fotbalista roku uspěl trenér Slavie. Jindřich Trpišovský zvítězil v kategorii Trenér roku potřetí v řadě. Tomáš Holeš skončil sedmý v kategorii Fotbalista roku.

Hlavní trenér Slavie Jindřich Trpišovský ovládl anketu Trenér roku potřetí v řadě, za rok 2021 triumfoval před reprezentačním koučem Jaroslavem Šilhavým a trenérem Slovácka Martinem Svědíkem.

Trenérský tým Jindřicha Trpišovského vedl Slavii během roku 2021 v celkem 63 soutěžních zápasech, z nich 41 vyhrál, 16 remizoval a pouze 6 prohrál. Na jaře slávisté pod vedením trenéra Trpišovského oslavili třetí titul v řadě, v domácí soutěži navíc celou sezonu neprohráli. Série neporazitelnosti v lize se táhla neuvěřitelných 54 utkání a skončila až na podzim 2021 po 582 dnech. Soupeře nepoznali sešívaní ani v domácím poháru a v květnu 2021 tak oslavili double. 

Dařilo se i v Evropské lize, ve které sešívaní došli až do čtvrtfinále, kde nestačili na londýnský Arsenal. Na cestě mezi nejlepší osmičku soutěže svěřenci trenéra Trpišovského vyřadili anglický Leicester a skotské Rangers FC. Podzim pak slávisté zakončili postupem ze skupiny Evropské konferenční ligy.

V kategorii Fotbalista roku se na sedmém místě umístil Tomáš Holeš, který se jistými výkony a důležitými góly výrazně podepsal pod úspěchy Slavie v roce 2021. Na druhé příčce ankety Talent roku skončil Daniel Samek, který na podzim v lize zapsal tři branky a tři asistence.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články