Kádr pro utkání v Barceloně | SK Slavia Praha
Více

Kádr pro utkání v Barceloně

Slávisty čeká ve úterý čtvrté skupinové utkání Ligy mistrů v Barceloně. Pro utkání má Jindřich Trpišovský k dispozici 22 hráčů.

Pro čtvrté skupinové utkání Ligy mistrů skupiny F proti Barceloně bude mít Jindřich Trpišovský k dispozici 22 hráčů, kteří se vměstnali na soupisku sešívaných. Slavii bude na rozdíl od prvních tří zápasových dnů chybět stoper David Hovorka, který si z ligového zápasu s Plzní odnesl vážné zranění kolene. Mimo soupisku jsou také Jakub Hromada a Jakub Hora. Ti však s týmem do Barcelony cestují.

Společně s hráči A-týmu odletí směrem barcelonské letiště El-Prat také sešívaný tým U19, který v úterý čeká utkání UEFA Youth League proti mládežnickému výběru Barcelony. Slávisté tak budou mít okamžitou možnost oplatit soupeři domácí prohru 0:4 z posledního kola.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články