Lístky na finále MOL Cupu vyprodány | SK Slavia Praha
Více

Lístky na finále MOL Cupu vyprodány

Slavia po šestnácti letech hraje finále domácího poháru, o vítězi trofeje se rozhodne ve středu 9. května od 20:15 na stadionu Mladé Boleslavi. Vstupenky na zápas jsou již vyprodané.

Slavia dostala na finále k dispozici pro fanoušky celkem 1 876 míst na východní tribuně a další stovky vstupenek pro hráče a jejich rodiny, zaměstnance klubu a obchodní partnery. Tribuna je rozdělena na dvě části, sektory N, M a L jsou kotel, sektory K, J, I a H jsou určeny pro ostatní fanoušky Slavie. Cena vstupenky do kotle je 100 korun, mimo kotel 150 korun.

Část kapacity vstupenek byla určena pro Odbor přátel, Fanklub a Tribunu Sever pro potřeby fanoušků, kteří se přihlásili do středy na autobusové výjezdy Tribuny Sever a Fanklubu, a zároveň pro členy, kteří informaci, jak vstupenky získat, získali od svých příslušných fanouškovských organizací. Kapacita lístků pro fanouškovské organizace byla omezena kvótou určenou pro tuto část fanoušků.

Zbylá část kapacity, která byla určena pouze pro permanentkáře, byla v prodeji na pokladnách v Edenu od čtvrtka do soboty. A vyprodány už byly v pondělí i poslední vstupenky ve volném prodeji.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články