Mads Emil Madsen přestupuje do Aarhusu | SK Slavia Praha
Více

Mads Emil Madsen přestupuje do Aarhusu

Dánský záložník Mads Emil Madsen opouští Slavii, jeho novým působištěm bude dánský Aarhus. Madsi, děkujeme a přejeme hodně štěstí!

Mads Emil Madsen do Edenu přišel v červenci 2021. Levonohý střední záložník a bývalý dánský reprezentant do 18, 19 i 21 let v sezoně 2021/22 nastoupil v sešívaném dresu do dvanácti ligových zápasů a posbíral tři asistence. Na dva góly přihrál 27. února při vítězství 5:1 nad Hradcem Králové.

Branku připravil i proti svému bývalému klubu LASK Linz v osmifinále Evropské konferenční ligy, v domácím duelu (4:1) asistoval u trefy Yiry Sora na 2:0.

Svou jedinou gólovou radost v červenobílém prožil 15. prosince při vyřazení Zlína v MOL Cupu. Se Slavií absolvoval kondiční kemp v Aigenu, herní soustředění opustil ve čtvrtek. V nové sezoně bude v rodné zemi hájit barvy Aarhusu, desátého celku uplynulého ročníku dánské nejvyšší soutěže.

Madsi, děkujeme a ať se ti daří!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články