Musíme si uvědomit, v jakém týmu hrajeme | SK Slavia Praha
Více

Musíme si uvědomit, v jakém týmu hrajeme

Taras Kačaraba odehrál s maskou na obličeji na hřišti Maccabi Haifa celý zápas a po prohře 0:1 jen marně skrýval zklamání z výkonu týmu.

Slávisté sice domácí Maccabi Haifa přestříleli, na bod jim to ale nestačilo. Soupeř neustále hrozil, a to zejména po ztrátě míče sešívanými. „Soupeř byl velmi rychlý, a když jsme šli do útoku, nechával vepředu tři hráče. My jsme pak opakovaně špatně hlídali jejich brejky. Když padnul ten gól, tak to byla stejná situace, taky padnul z brejku,“ popsal Taras Kačaraba, v čem byli domácí silní.

Na tiskové konferenci litoval ale především toho, že Slavia nevyužila zkušeností z minulého kola Konferenční ligy v Nizozemsku. „I v zápase s Feyenoordem nám nevyšel první poločas. Nepoučili jsme se, proti Maccabi nám nevyšel znovu. Neovládali jsme hru, je to velká škoda,“ nebyl spokojen.

Ukrajinský reprezentant, který se na trávníky na vlastní riziko předčasně vrátil minulý týden po vážném zranění lebky, které utrpěl v domácím zápase proti Unionu Berlín uzavřel své odpovědi výzvou k urychlenému zlepšení. „Musíme si uvědomit, v jakém týmu hrajeme, a pak nechat na hřišti úplně všechno. Jsem ze zápasu a našeho zklamaný,“ zakončil.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články