Ngadeu dostal svolení odcestovat do Londýna | SK Slavia Praha
Více

Ngadeu dostal svolení odcestovat do Londýna

Stoper Michael Ngadeu dostal svolení odcestovat do Anglie. Na kamerunského obránce poslal nabídku v rámci výstupní klauzule celek Premier League Fulham.

Stoper sešívaných Michael Ngadeu odcestoval ve čtvrtek dopoledne ze soustředění v Portugalsku do Londýna. „V noci ze středy na čtvrtek poslal na Michaela nabídku v rámci výstupní klauzule Fulham. Hráč dostal svolení odcestovat do Londýna, kde budou probíhat jednání o jeho smlouvě. Současně probíhají také jednání mezi oběma kluby. Přestupní termín v Anglii končí ve čtvrtek o půlnoci, do té doby tak musí být přestup uzavřen, nebo neuzavřen,“ přiblížil situaci sportovní ředitel Jan Nezmar.

Kamerunský obránce přišel do Slavie v létě 2016 a vypracoval se v základní pilíř sešívané defenzivy. Za Slavii odehrál Michael Ngadeu v lize 63 zápasů v nichž vstřelil 7 branek. Z toho dokonce jednou hattrick do sítě Příbrami. V rámci Evropské ligy byl pak dvakrát za své výkony zvolen do nejlepší jedenáctky kola – nejprve na podzim 2017 za zápas s Astanou, kde se prosadil i gólově, podruhé v aktuální sezoně za utkání v Kodani.

V dresu národního mužstva se Ngadeu blýskl na Africkém poháru národů v úvodu roku 2017, kde i díky jeho dvěma brankám získal Kamerun trofej mistra Afriky. On sám byl navíc jmenován do hvězdné sestavy šampionátu.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články