O víkendu pátý ročník All Stars Cupu | SK Slavia Praha
Více

O víkendu pátý ročník All Stars Cupu

PRAHA/EDEN – Tradiční mezinárodní juniorský turnaj All Stars Cup odstartuje v areálu SK Slavia Praha v pátek 14. června. Pátého ročníku tohoto turnaje se poprvé zúčastní mimoevropský tým, mexický CD Chivas Guadalajara odehraje své první utkání proti domácí Slavii od 15:00 v rámci skupiny C.
Program turnaje začíná již v dopoledních hodinách, kdy svá úvodní utkání hrají týmy ve skupinách A a B. Skupinu A tvoří týmy Valencia CF, CSKA Moskva, Randers FC a SK Dynamo České Budějovice. CSKA Moskva skončila v loňském ročníku na pátém místě, Španělé se představí na turnaji vůbec poprvé.

Ve
skupině B se potká loňský poražený finalista Fenerbahce Istanbul s řeckým nováčkem Panathinaikos FC a se zástupci českých týmů FC Viktoria Plzeň a 1. FK Příbram.

Odpolední skupinu C s mexickým týmem a Slavií doplňují Olympique Marseille a FK Dukla Praha. Pro francouzský tým to bude premiérová účast, oproti tomu Dukla se turnaje účastní pravidelně od roku 2010.

Skupina D přinese souboje dvojnásobného vítěze turnaje Sportingu Lisabon se slavným Ajaxem Amsterdam. Ve skupině startují i dva české týmy – FC Zbrojovka Brno a Bohemians Praha 1905.

Podaří se Sportingu Lisabon vyhrál turnaj potřetí v řadě? Či všechny účastníky překvapí nováčkové z Mexika, Španělska nebo Francie? Nebo se triumfu poprvé od prvního ročníku dočká český tým?

Finále v Synot Tip Areně

Přijďte se podívat na All Stars Cup! Turnaj začíná v pátek 14.6.2013 v 9:00 na tréninkových hřištích SK Slavia Praha.

Ve 13:00 se koná slavnostní zahájen turnaje, od 14:00 poté charitativní zápas mezi Real Top Praha (složený s osobnostní kulturního a sportovního života) a All Stars Teamem.

Stejně jako v minulém roce se zápasy o třetí místo a finále uskuteční v neděli 16.6. v SynotTip Aréně, kde zároveň proběhne i slavnostní vyhlášení výsledků.

Více informací a kompletní hrací plán naleznete na www.allstarscup.cz.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články