ONLINE: Od 18:30 proti Brnu, v základu Jurásek | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:30 proti Brnu, v základu Jurásek

Sešívaní od 18:30 přivítají poprvé od návratu mezi elitu Zbrojovku Brno. Poprvé v základní sestavě nastoupí sedmnáctiletý Matěj Jurásek.

Pro domácí utkání 9. kola FORTUNA:LIGY proti Zbrojovce Brno učinil Jindřich Trpišovský oproti předchozímu zápasu s Nice i vzhledem k nabitému programu hned sedm změn v základní sestavě.

O bezpečí branky Ondřeje Koláře se stará obrana ve složení Jan Bořil, Ondřej Kúdela, Ondřej Karafiát a Oscar Dorley. Ve středu zálohy operuje Ibrahim Traoré společně s Ondřejem Lingrem a Nicem Stanciem, na krajích pak Lukáš Provod a Matěj Jurásek. Sedmnáctiletý ofenzivní univerzál si soutěžní debut za Slavii připsal už v minulém kole v Opavě, nyní poprvé figuruje v základní sestavě. Práci na hrotu pak od úvodu zajišťuje Petar Musa.

Matěj Jurásek není jediným mládežníkem, kterého můžeme najít na soupisce. Kromě Abdallaha Simy je na lavici náhradníků připraven také osmnáctiletý Tomáš Rigo. Zdravotní potíže naopak do hry nepustí Ladislava Takácse, Tomáše Malínského a Davida Hovorku. David Zima, Petr Ševčík a Jan Kuchta jsou zdravotně v pořádku, dostali od trenérů pro utkání s Brnem předepsaný odpočinek.

Zápas odvysílá v přímém přenosu O2 TV Sport, studio startuje v 18:00.

Sestava: Kolář – Bořil, Kúdela, Karafiát, Oscar – Traoré – Jurásek, Stanciu, Lingr, Provod – Musa
Lavička: Kovář, Holeš, Olayinka, Tecl, Sima, Masopust, Rigo

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články