Obrovská čest! Zápas s Českem budu hodně prožívat | SK Slavia Praha
Více

Obrovská čest! Zápas s Českem budu hodně prožívat

Stoper sešívaných Taras Kačaraba se v šestadvaceti letech dočkal první pozvánky do A-týmu ukrajinské reprezentace. Jeho bezprostřední pocity čtěte v článku!

Velká gratulace! V šestadvaceti letech jste poprvé nominován do A-týmu ukrajinské reprezentace. Jak jste to prožíval?
„Moc děkuji. Jsem hodně šťastný, protože každý ukrajinský hráč chce alespoň jednou hrát za reprezentaci nebo alespoň prožít ty tréninky. V každé reprezentaci jsou ti nejlepší hráči,  ohromně si toho vážím.“

Čekají vás dva kvalifikační duely proti Kazachstánu a Francii. Ukrajina má po třech utkáních tři body, jak důležité zápasy to budou?
„Budou to hodně důležité a těžké zápasy. V Kazachstánu se bude hrát v Astaně, kde je umělá tráva. Francie je velmi kvalitní soupeř, mistři světa, to bude určitě velmi těžký zápas. Musíme se na zápasy dobře připravit a dát do toho maximum.“

Součástí reprezentačního srazu je i přátelské utkání v Plzni proti Česku. Do Plzně jste původně chtěl vyrazit jako divák, že?
„Před měsícem jsem ještě na zápas chtěl jít jako fanoušek. V Česku už hraji dlouho, zápas mezi Ukrajinou a Českem by pro mě byl hodně zajímavé srovnání . Teď jsem nominovaný, takže to pro mě bude hezké a budu to hodně prožívat.“

Zápas proti Baníku jste nedohrál, střídal jste kvůli zranění, jak jste na tom?
„Cítím se lépe, po souboji jsem špatně spadl. Půjdu do tréninku a uvidím. Mělo by to být v pořádku, po zápase jsem byl v nemocnici a nic vážného tam nebylo. Půjdu na trénink a budu na sto procent připravený na další zápasy.“

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články