Ondřej Kúdela a Ibrahim Traoré prodloužili smlouvy | SK Slavia Praha
Více

Ondřej Kúdela a Ibrahim Traoré prodloužili smlouvy

Dvě z klíčových opor sešívaného kádru, Ondřej Kúdela a Ibrahim Traoré, prodloužili smlouvy se Slavií. Nové kontrakty jsou platné do léta 2022.

Obránce Ondřej Kúdela přišel do Slavie před dvěma lety, na jaře roku 2017, z libereckého Slovanu. Po složitějších začátcích se napevno usadil v základní jedenáctce sešívaných a v probíhající sezoně patří k nejvytěžovanějším hráčům týmu. Čerstvý člen Klubu ligových legend nastoupil za Slavii zatím k 61 soutěžním utkáním, ve kterých si kromě skvěle plněných defenzivních povinností připsal i pět vstřelených branek. S prodloužením stávající smlouvy o další dvě sezony je dvaatřicetiletý obránce nadmíru spokojen. „Vážím si toho, že jsme se dohodli a budu ve Slavii pokračovat. Jsem za to šťastný," říká Ondřej Kúdela. A jaké má pro následující dvě sezony v sešívaném dresu cíle? „Pokud možno se udržet v základu, být zdravý a předvádět co nejlepší výkony, možná ještě lepší, než jsem podával doposud," přeje si opora slávistické defenzivy a český reprezentant.

Novou nabídku smlouvy si ve Slavii vysloužil i záložník Ibrahim Traoré, kterému skvělé výkony v sešívaném dresu v uplynulém roce vynesly i premiérovou pozvánku do hvězdami nabité reprezentace Pobřeží Slonoviny. „Jsem šťastný, že tady mohu být, se všemi zde vycházím skvěle," říká urostlý středopolař, který do Slavie přišel v létě minulého roku a za tu dobu stihl naskočit do 53 soutěžních zápasů. „Můj cíl zůstává stále stejný, chci se zlepšovat a být užitečný pro tým. Neustále se musím zlepšovat," ví Ibrahim Traoré, který, stejně jako Ondřej Kúdela, spojil svoji budoucnost se Slavií až do léta roku 2022. 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články