Plán zimní přípravy A-týmu: Do Španělska i Portugalska | SK Slavia Praha
Více

Plán zimní přípravy A-týmu: Do Španělska i Portugalska

Od 5. do 16. ledna čeká slávisty kondiční soustředění ve Španělsku, 29. ledna pak odletí na herní soustředění do Portugalska.

Svěřence Jindřicha Trpišovského čeká po úspěšném podzimu třítýdenní dovolená. Znovu se sejdou už 5. ledna, kdy zahájí zimní přípravu rovnou odletem na kondiční soustředění do španělské Marbelly. Po návratu do Česka je čekají dvě přípravná utkání, nejprve proti hráčům Ústí nad Labem a následně proti Českým Budějovicím. Od 29. ledna do 9. února je pak na programu herní soustředění v portugalském Lagosu, kde čekají sešívané čtyři další utkání. Soupeři a termíny utkání budou upřesněny později. Slávisté se tak v lednu vrátí na stejná místa, kde se v loňské zimě připravovali na svou spanilou jízdu za čtvrtfinále Evropské ligy a domácím doublem.

Program zimní přípravy A-týmu 2020

5. lednaZahájení zimní přípravy odletem na kondiční soustředění
5. - 16. lednaKondiční soustředění, Marbella, Španělsko
22. lednaPřípravné utkání proti FK Ústí nad Labem, Strahov
25. lednaPřípravné utkání proti SK Dynamo České Budějovice, Strahov
29. lednaOdlet na herní soustředění
29. ledna - 9. únoraHerní soustředění, Lagos, Portugalsko
15. - 16. února21. kolo FORTUNA:LIGY, Bohemians - Slavia

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články