Proběhl nábor do slávistických školiček | SK Slavia Praha
Více

Proběhl nábor do slávistických školiček

V úterý 25. a ve čtvrtek 27. května proběhl v tréninkovém centru v Horních Měcholupech nábor do slávistických školiček. Nábor byl značně ovlivněn pandemickou situací.

Tradiční nábor do mládežnické akademie pro hráče a hráčky ve věku od šesti do třinácti let se bude konat, dle vládních opatření, nejdříve v září. Tento týden ovšem proběhl nábor do slávistických školiček pro děti narozené v letech 2015 – 2017. Aby se předešlo shromažďování většího počtu osob, proběhl nábor do školiček ve dvou dnech. Na 60 dětí si mohlo se slávistickými trenéry vyzkoušet pohybové hry, opičí dráhy a také fotbal malé formy.

Projekt školiček funguje především v našich partnerských klubech, kterých je v současné době 24. SK Slavia Praha spustila projekt školiček v roce 2018. Od září 2020 funguje v rámci tohoto projektu osm školiček, konkrétně v Březiněvsi, Nových Butovicích, Psárech, Edenu, Horních Měcholupech, Braníku, Hájích a v Záběhlicích. Školičky jsou pod vedením kvalifikovaných trenérů z mládežnické akademie SK Slavia Praha a věnují se především pohybové průpravě. Děti se ale ve školičkách pomalu seznamují i s fotbalovým míčem. Kluci i holky ze školiček budou moci následně od kategorie U7 pokračovat v našich partnerských klubech. Ti nejtalentovanější budou vybráni do přípravky SK Slavia Praha U7.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články