Prodlužujeme spolupráci s programem XPS | SK Slavia Praha
Více

Prodlužujeme spolupráci s programem XPS

Slávistická mládež prodlužuje spolupráci s analytickým softwarem XPS Network. V tomto programu trenéři všech kategorií naleznou databázi a informace o všech hráčích, ale také přehled všech tréninkových jednotek v grafickém zpracování.

Mládežnická akademie spolupracuje s programem XPS od Sideline Sports už od roku 2017.

„Původně jsme hledali server pro ukládání dat o našich hráčích a týmech a také software pro vytváření tréninků a analýzu hry,“ říká trenér U19 a klubový XPS konzultant  Matěj Laža.

„Rozšíření spolupráce mezi Slavií a XPS je jasným důkazem naší spokojenosti se softwarem. Úspěšně splňuje všechny naše vysoké požadavky na koučovací procesy, a proto jsme nadšeni, že v této spolupráci budeme pokračovat alespoň dalších 5 let. Zpočátku jsme XPS používali pouze v juniorské a seniorské kategorii, postupem času se ale software stal užitečným pro všechny kategorie od přípravek až po náš seniorský tým. Díky tomu jsme vytvořili velkou databázi tréninkových cvičení a šablony, které můžeme sdílet napříč všemi kategoriemi,“ popisuje spolupráci Matěj Laža

Program XPS je klubový software, díky kterému mají trenéři přístup k informacím o všech hráčích napříč kategoriemi. V softwaru trenéři naleznou také databázi všech tréninkových jednotek, včetně digitálně grafického zpracování tréninkové jednotky. Trenéři tak mohou zasílat individuální tréninkové plány každému hráči zvlášť v souvislosti s jeho zdravotním stavem, fyzickým vytížením i časovými možnostmi.

„Jsme opravdu rádi, že si zachováme důvěru Slavie Praha, která je naším klientem již více než 3 roky. Pětileté prodloužení je pro nás v Sideline Sports hrdým okamžikem, protože ukazuje naši schopnost pomoci klubu této velikosti. Slavia je komplexní uživatel, který pracuje s většinou funkcí XPS při plánování, budování tréninkové databáze, monitoringu nebo video analýze,“ dodává k prodloužení spolupráce obchodní zástupce Sideline Sport pro Česko a Slovensko Jiří Jakoubek.


Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články