Sešívané v Lize mistrů připomene dokument Made in Eden | SK Slavia Praha
Více

Sešívané v Lize mistrů připomene dokument Made in Eden

Podzimní účast sešívaných v Lize mistrů se stala nezapomenutelnou pro každého fanouška i hráče Slavie. Připomenout si ji nově můžete i díky dokumentární sérii z dílny O2 TV Sport Made In Eden, která poběží od 6. dubna.

Slavia zažila v uplynulém roce řadu úspěchů, které se nesmazatelně zapsaly do historie klubu i srdcí mnoha fanoušků. Za připomenutí pak stojí hlavně působení v základní skupině Ligy mistrů, kde se sešívaní potkali s klubovými giganty Interem Milán, FC Barcelonou nebo Borussií Dortmund. 

Aby si mohli příznivci sešívaných a ostatně i celého českého fotbalu připomenout úspěšný podzim, vytvořil televizní kanál O2 TV Sport dokumentární sérii s názvem Made in Eden, která bude reflektovat dění okolo Slavie v Lize mistrů. Pořad startuje v pondělí 6. dubna od 21:00 na obrazovkách O2 TV Sport a O2 TV Fotbal a v průběhu následujících týdnů přinese stanice celkem sedm třicetiminutových dílů.

Sportovní kanál O2 TV Sport také 14. dubna odvysílá památné utkání proti Ajaxu Amsterdam v roce 2007, díky kterému se sešívaní poprvé v historii probojovali právě do Ligy mistrů. 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články