Sešívaní odjeli na herní soustředění | SK Slavia Praha
Více

Sešívaní odjeli na herní soustředění

Sešívaní v úterý ráno odjeli na herní soustředění do rakouského Laa an der Thaya. Do užšího kádru, který odehraje čtyři utkání, se vešlo 28 hráčů.

Sešívaní odcestovali na herní soustředění do Rakouska, kde v období mezi 5. a 14. srpnem odehrají čtyři přípravná utkání. Trenér Jindřich Trpišovský má pro tyto zápasy před zahájením sezony 2020/21 k dispozici celkově 28 hráčů – z toho 24 do pole a 4 brankáře.

Mezi nimi nechybí ani letní čtveřice posil – Ondřej Karafiát, Jan Kuchta, Michal Beran a Tomáš Malínský. V kádru jako čtvrtý gólman figuruje také teprve sedmnáctiletý brankář Matyáš Vágner.

S týmem na herním soustředění v Rakousku naopak nebudou Jaroslav Zelený, Júsuf Hilál a Jakub Hromada. Tato trojice se nevešla do užšího výběru hráčů a měli by v následujících dnech zamířit na hostování.

O kompletním rozpisu utkání, informacích pro fanoušky nebo představení soupeřů jsme psali ZDE

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články