Slavia Museum a Stadium Tour se opět otevřely veřejnosti | SK Slavia Praha
Více

Slavia Museum a Stadium Tour se opět otevřely veřejnosti

V pátek 4. června se téměř po roce opět otevřely veřejnosti prostory Slavia Museum a Stadium Tour. V největším fotbalovém muzeu v Česku na stadionu v Edenu se mohou návštěvníci těšit na spoustu novinek!

V sezoně 2020/2021 získala Slavia pod vedením trenéra Jindřicha Trpišovského třetí mistrovský titul v řadě. Kromě prvenství v ligové soutěži se radovala také ze zisku domácího poháru. Všechny tři mistrovské trofeje a pohár pro vítěze MOL Cupu jsou společně umístěny na speciálním místě u fotostěny, u které se mohou fanoušci s trofejemi vyfotografovat.

Nechybějí ani exponáty z Evropské ligy UEFA 2020/2021, ve které slávisté dokráčeli až do čtvrtfinále, kde jim stopku vystavil až londýnský Arsenal.

Z novinek, které se vztahují k právě skončené sezoně, si můžete v muzeu prohlédnout dres a kopačky Krále střelců Jana Kuchty, dres Abdallaha Simy z podzimního derby na Spartě (3:0) nebo další vítěznou kšiltovku Jindřicha Trpišovského.

Novinky jsou také mez nestaršími exponáty. Jde například o kopačky legendárného brankáře Františka Pláničky, ve kterých odchytal nejen mistrovství světa 1934 v Itálii, ale vůbec celou svou fotbalovou kariéru ve Slavii. Dalším unikátem je vstupenka ze zápasu Slavie s Oxfordem z roku 1899.

V červnu máme otevřeno každý pátek, sobotu a neděli vždy od 10 do 18 hodin.

Vstupenky do Slavia Museum a Stadium Tour jsou v prodeji pouze on-line přes Ticketportal zde. Pokladny v Edenu jsou  momentálně uzavřeny. 

Přímo v Edenu ve Fanshopu Slavie si můžete zakoupit dárkové poukazy do Slavia Museum a na Stadium Tour, platnost poukazů je prodloužena do 31. prosince 2021. Tyto dárkové poukazy můžete zakoupit také on-line zde

Uplatnit můžete stále vouchery zakoupené přes Slevomat.

Podle aktuálních vládních opatření musejí návštěvníci muzeí mezi sebou dodržovat rozestup alespoň 2 metry, nejde-li o členy jedné domácnosti.

Ve vnitřních prostorách muzeí je nutné mít také nasazený respirátor.

Děkujeme, že tato opatření budete dodržovat i v našem Slavia Museum a v rámci Stadium Tour!

Těšíme se na vaši návštěvu! 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články