Slavia v předkole Ligy mistrů proti Ferencvárosi, nebo Žalgirisu | SK Slavia Praha
Více

Slavia v předkole Ligy mistrů proti Ferencvárosi, nebo Žalgirisu

Slavia ve třetím kole kvalifikace o Ligu mistrů 2021/22 narazí na lepší tým z dvojice Ferencváros – Žalgiris Vilnius. Soupeře určil pondělní los ve švýcarském Nyonu.

UEFA rozdělila účastníky mistrovské části losu 3. předkola do dvou skupin. Slavii tak čekal soupeř, který bude vítězem jednoho ze tří dvojzápasů Malmö – HJK Helsinky, Alaškert Jerevan-Sheriff Tiraspol a Ferencváros–Žalgiris Vilnius.

Giorgio Marchetti, generální sekretář UEFA, krátce po pondělním poledni určil, že se sešívaní ve třetím předkole utkají s maďarským Ferencvárosem, nebo litevským Žalgirisem Vilnius.

Svěřenci Jindřicha Trpišovského dvojzápas začnou venku. První zápasy 3. předkola Ligy mistrů se odehrají 3. a 4. srpna, odvety proběhnou o týden později.

V případě postupu má Slavia díky svému klubovému koeficientu jistotu, že by byla mezi nasazenými i v play off Ligy mistrů.

Pokud by naopak slávisté ve 3. předkole nebyli úspěšní, zahráli by si play off Evropské ligy a v případě dalšího neúspěchu by putovali přímo do základní skupiny Evropské konferenční ligy.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články