Slávisté na hostování: Další trefy Matouška a Musy | SK Slavia Praha
Více

Slávisté na hostování: Další trefy Matouška a Musy

Své další góly si připsali Petar Musa a Jan Matoušek. Imad Rondić se v MOL Cupu proti diviznímu Brandýsu nad Labem dokázal prosadit hned třikrát!

FORTUNA:LIGA

Matěj Chaluš (Mladá Boleslav) – V zápase v Plzni odehrál celý zápas, utkání skončilo vysokou výhrou domácích 6:1.
Jan Matoušek (Příbram) – Proti Liberci vstřelil svou čtvrtou ligovou trefu, když se trefil z velkého úhlu. Příbram ale doma prohrála 1:3.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA/MOL Cup

Petar Musa (Viktoria Žižkov) – Třetí branku ve druhé lize zaznamenal o víkendu chorvatský útočník. Viktoria remizovala se Znojmem 1:1. V MOL Cupu proti Brandýsu odehrál 70 minut, žižkovský celek zvítězil 4:1.
Martin Otáhal (Viktoria Žižkov) – Znovu nastoupil v brance Viktorie Žižkov, inkasoval jediný gól v 55. minutě. Celý zápas odchytal také v prvním kole poháru.
Imad Rondić (Viktoria Žižkov) – Nejprve v týdnu vstřelil v poháru hattrick, o víkendu pak proti Znojmu naskočil do závěrečných devatenácti minut zápasu.
Andrei Sintean (Viktoria Žižkov) – V pohárovém zápase naskočil do hry v 58. minutě, v zápase druhé ligy nastoupil v základní sestavě a odehrál 64 minut.
Marcel Čermák (Viktoria Žižkov) – Do obou zápasů přišel z lavičky, v poháru v 59. minutě, proti Znojmu pak v minutě 64.
Ondřej Žežulka (Viktoria Žižkov) – Proti Znojmu odehrál celé utkání.
Václav Pardubský (Viktoria Žižkov) – Proti Brandýsu a také Znojmu si připsal plnou porci minut.
Vojtěch Mareš (Viktoria Žižkov) – Kromě poháru hrál ještě o víkendu v Pražském přeboru proti Královicím, oba zápasy odehrál celé.
Kristijan Trapanovski (Viktoria Žižkov) – Do MOL Cupu nastoupil v 70. minutě, v neděli pak hrál celé střetnutí Pražského přeboru v Královicích.
David Beňo (Viktoria Žižkov) – V domácím poháru na hřišti Brandýsa odehrál celé střetnutí, o víkendu pak také za rezervu Viktorie.

Česká fotbalová liga

Šimon Havrda (Litoměřicko) – V týdnu proti Ústí nad Orlicí odehrál 74 minut, o víkendu v Domažlicích pak sedm minut, oba zápasy skončily prohrou Litoměřicka.
Lukáš Veselý (Vltavín) – Ani Lukáš Veselý s Vltavínem nebodoval. Doma proti Písku se sice dokázal gólově prosadit, hosté ale zvítězili 2:3. V derby s Olympií Radotín odehrál 57 minut, zvítězila ale Olympia v poměru 2:1.

Juniorská liga

Daniel Trubač (Teplice) – Za juniorku Teplic si připsal plných devadesát minut. Severočeši prohráli v Mladé Boleslavi 1:2.

Olivier Kingue (Ústí nad Labem), Tomáš Freit (Opava) a Jan Kuchta (Slovácko) do utkání nezasáhli.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články