Slávistky čeká poslední ligové derby! | SK Slavia Praha
Více

Slávistky čeká poslední ligové derby!

Slávistky zatím v letošním ligovém ročníku neztratily ani bod a tuto sérii se pokusí prodloužit v dalším ligovém utkání. Již jisté mistryně čeká v sobotu 7.5. poslední letošní ligové derby se Spartou. Utkání se hraje od 16:00 na Strahově.

Sešívané fotbalistky již v aktuální sezoně odehrály tři derby – nejprve na podzim zvítězily 1:0 díky brance Terezy Szewieczkové. Odvetu v základní části soutěže na Strahově slávistky nezačaly nejlépe, když se již ve 2. minutě dostala Sparta do vedení, skóre ale poté slávistky otočily po brankách Veselé a zimní posily Haugstad. Ta samá hráčka poté otevřela gólový účet v posledních odehraném derby, jednoznačný výsledek 4:0 poté svými brankami pečetily Černá, Szewieczková a Necidová.

„O mistrovi už je sice rozhodnuto, ale tým Sparty nám má co vracet, na víc hraje domácí půdě, nebude to vůbec jednoduché utkání. Velkou roli budou hrát emoce a nasazení, které věřím, že bude na obou stranách stoprocentní,“ očekává náročný zápas Denisa Veselá.

 „Budeme se chtít dále vést na vítězné vlně, proto uděláme maximum, abychom uspěly,“ nepřipouští podcenění zápasu. „Už se samozřejmě těším na pauza po sezoně, až načerpáme novou energii, ale teď se ještě musíme soustředit na poslední dva zápasy a hlavně na finále poháru, kde chceme uspět a získat double,“ říká slávistická záložnice.

Zápas se Spartou můžete sledovat živě.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články