Slávisty čeká přípravné utkání v Berlíně | SK Slavia Praha
Více

Slávisty čeká přípravné utkání v Berlíně

PRAHA - Reprezentační pauzu vyplní sešívaní přípravným zápasem s Unionem Berlín. Utkání se odehraje v sobotu od 15 hodin v HOWOGE-Areně "Hans Zoschke".

Celek z hlavního města našich západních sousedů je po šesti odehraných utkáních na druhém místě 2. Bundesligy o tři body za dalším týmem, který Slavia potkala v přípravě, Greutherem Fürth. Do minulé sezony působil v jeho řadách i bývalý záložník Slavie Tijani Belaid.

Přátelský zápas je na programu v HOWOGE-Areně "Hans Zoschke" (Normannenstraße 26-28, 10367 Berlin). Pokud byste měli zájem se na utkání zajet podívat, ceny vstupenek na sezení jsou 11 Euro a na stání 9 Euro (zvýhodněná 7 Euro).

Do Německa odcestuje 20 hráčů včetně testovaných Sergio Uyie a Albana Bunjakua. Proti Unionu Berlín vyzkouší trenér Petrouš brankářskou dvojici Rakovan – Hrubeš.

Zdravotní problémy do utkání nepustí Petra Kolaříka, Vojtěcha Štěpána, Josefa Bazala a Viktora Šimečka. S reprezentací do 21 let se připravuje Jaromír Zmrhal.

Z přípravného zápasu přineseme na slavia.cz tradiční online přenos.

Kádr pro utkání v Berlíně:

Brankáři: Rakovan, Hrubeš

Obránci: Bortel, Čonka, Dobrotka, Dostál, Nitrianský, Uyi

Záložníci: Gecov, Hurka, Juhar, Kisel, Koreš, Mičola, Petrák, Bunjaku

Útočníci: Fenin, Škoda, Škutka, Vondráček

Fotogalerii z pátečního tréninku najdete na slávistickém Facebooku zde.


Stadion, na kterém se bude hrát, najdete zde:

Zvětšit mapu

Aktuálně

Hráči na hostování: Dva body Fily i muž utkání Icha

10. 5. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Deset slávistů v nominaci na EURO U17

10. 5. 2024
Slávisté míří na EURO U17. Sešívaní se představí v české i slovenské reprezentaci. První utkání ve skupině A sehrají Češi 20. května s domácím Kyprem.

Hvězdné přání. Láska nezná hranice

10. 5. 2024
Ivo, oddaný fanoušek Slavie a pečující manžel, jehož životní příběh symbolizuje láska a odhodlání. Už více než čtvrt století se Ivo stará o manželku trpící ALS. Díky projektu „Hvězdných přání“ mohl i s manželkou strávit nezapomenutelný den plný fotbalových emocí a vzájemné podpory.

Další články