Soupiska na Evropskou konferenční ligu | SK Slavia Praha
Více

Soupiska na Evropskou konferenční ligu

Slavia potvrdila soupisku pro skupinovou fázi Evropské konferenční ligy, kde se utká s Feyenoordem Rotterdam, Unionem Berlín a Maccabi Haifa.

Pro utkání skupiny Evropské konferenční ligy proti Feyenoordu, Unionu Berlín a Maccabi Haifa bude mít trenér Jindřich Trpišovský k dispozici 22 hráčů z prvního týmu a čtveřici mladíků z B-listu.

Brankářská dvojice Kolář a Mandous je doplněna Janem Sirotníkem a Christianem Fülöpem z B-týmu. Mezi obránci na soupisce nechybí Taras Kačaraba, Aiham Ousou nebo Ladislav Takács. Na soupisku se vrací Srdjan Plavšić s Petrem Ševčíkem, kteří kvůli zranění chyběli na předkola. Čtveřici útočníků tvoří Stanislav Tecl, Jan Kuchta, Michael Krmenčík a Ivan Schranz.

V odvetě play-off Evropské ligy proti Legii Varšava viděl červenou kartu Tomáš Holeš a po zápase Jakub Hromada. Tomáše Holeše čeká na úvod skupiny jednozápasový trest. Jakub Hromada dostal trest na tři zápasy za pozápasovou slovní interakci s rozhodčím v tunelu a na soupisce nefiguruje.

Na soupisce chybí dlouhodobě zranění David Hovorka s Lukášem Provodem. Na soupisce nejsou Mads Emil Madsen a Mick Van Buren.

Brankáři: Ondřej Kolář, Aleš Mandous

Obránci: Aiham Ousou, Alexander Bah, Lukáš Masopust, Ondřej Kúdela, Jan Bořil, Oscar Dorley, Ladislav Takács, Taras Kačaraba

Záložníci: Tomáš Holeš, Nicolae Stanciu, Peter Olayinka, Srdjan Plavšić, Ubong Ekpai, Petr Ševčík, Ibrahim Traoré, Ondřej Lingr

Útočníci: Stanislav Tecl, Jan Kuchta, Michael Krmenčík, Ivan Schranz

B-list: Daniel Samek, Kryštof Obadal, Jan Sirotník, Christian Fülöp

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články