Těsná prohra v esports zápase s West Hamem | SK Slavia Praha
Více

Těsná prohra v esports zápase s West Hamem

V pondělí večer jsme odehráli přátelský zápas mezi našim týmem a West Ham United. Během streamu probíhala soutěž o 3 hry FIFA 21, více se dočtete v článku.

Za SUPERSLAVIA esports nastoupil ve skvělé formě hrající Jakub "Cpt.Kubajz" Pudil se střetl s elitním esports hráčem Curtisem "Paps" Poolem, který patří mezi nejlepší hráče FIFA nejen v Anglii, ale na celém světě. Kubajz odehrál uplynulý víkend se skóre 29 vítězství a 1 prohra, Paps si vedl stejně. Oba jsou tedy v velmi dobré formě a mohli jsme tak sledovat velmi zajímavý trojzápas.

V prvním zápase Kubajz dlouho vedl a vyrovnávací gól dostal až v poslední desetiminutovce, čímž se zápas dostal do prodloužení, ve kterém Paps zápas překlopil na svou stranu a vyhrál 2:3. Druhý match skončil výhrou slávistického hráče 2:0. I ve třetím zápase Kubajz vedl, ale 2 penaltami a gólem z brejku nakonec prohrál 1:3.

Všechny 3 zápasy byly velmi vyrovnané a takticky zajímavé. Pro našeho hráče šlo o důležitý zápas, ve kterém změřil síly s jedním z nejlepších esports hráčů na světě. 

Ná všechny tři zápasy se můžete podívat zde:

Ještě před zápasy s Leverkusenem a West Hamem jsme naše hráče vyzpovídali. Jak se jim líbí nová FIFA? Jak se těší na turnaje? Dozvíte se ve videu:

Výsledky soutěže o FIFU 21

Během streamu zápasů mohli všichni fanoušci soutěžit o novou hru FIFA 21. Během každého ze 3 zápasů položil komentátor soutěžní otázku, správná odpověď pak byla vybrána první v pořadí v komentářích ve streamu. Níže se můžete podívat na otázky, správné odpovědi a výherce:

Otázka, správná odpověď a výherce:

  1. Proti komu v lize hrál Tomáš Souček v prvním zápase za Slavii?
    • správná odpověď: Tomáš Souček nastoupil poprvé proti Plzni 24. 7. 2015
    • vítězem se stal Štěpán Polášek
  2. Kolik soutěžních zápasů odehrál Vladimír Coufal za Slavii?
    • správná odpověď: Vladimír Coufal odehrál za Slavii 88 soutěžních zápasů
    • vítězem se stal Šimon Taraba
  3. Kolik soutěžních branek vsítil dosud Tomáš Souček za West Ham? 
    • správná odpověď: Tomáš Souček dal dosud za West Ham 4 zápasy
    • vítězem se stal Jakub Jarolím

Pravidla soutěže: Soutěže se může zúčastnit každý, kdo bude mít zapnutý živý přenos na facebookové stránce SK Slavia Praha nebo SUPERSLAVIA esports. Vítězem se stane ten, kdo jako první odpoví správně do komentáře přímo v živém přenosu. Vyhraje tak FIFA 21 na PlayStation a výherci následně pošleme kód ke stažení hry.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články