U16: Na All Stars Cup třetí místo! | SK Slavia Praha
Více

U16: Na All Stars Cup třetí místo!

V pátek 14. 6. začal v Praze další ročník mezinárodního turnaje All Stars Cup. Po odehrání pátečních a sobotních skupin je znám program nedělních vyřazovacích bojů. Slavia se dostala do čtvrtfinále, kde porazila mexický celek Chivas Guadalajara po pokutových kopech. V semifinále sešívaní nestačili na Barcelonu, v zápase o třetí místo pak na penalty zdolali celek Avispa Fukuoka.

Sešívaní byli nalosováni do skupiny C, kde se Slavia utkali s Barcelonou, Beşiktaşem a Duklou Praha. V prvním zápase sešívaní porazili Barcelonu 1:0, ve druhém zápase pak nestačili na Besiktas. Skupinu uzavřeli výhrou nad Duklou. 

V sobotní skupině G nejprve sešívaní porazili Zbrojovku Brno 2:1, poté přišla remíza 0:0 s japonským celkem Avispa Fukuoka, na závěr podlehli sešívaní Slovácku. Ve čtvrtfinálovém duelu s celkem Chivas diváci gól neviděli, o postupujícím rozhodli pokutové kopy, které mladí sešívaní proměnili, naopak brankář Jakub Surovčík penaltu chytil a rozhodl o postupu Slavie do semifinále. V něm se Slavia utkala s Barcelonou, které podlehla 1:0 gólem z pokutového kopu.

Poslední zápas na turnaji o třetí místo odehráli sešívaní v Ďolíčku s japonským týmem Avispa Fukuoka. Slavii poslal do vedení Adam Toula, Fukuoka ale dokázala srovnat. O zisku bronzu rozhodl dramatický penaltový rozstřel.

Po zisku titulu v ligové soutěži a také vítězství v Memoriálu Vlastislava Marečka tak sešívaní dorostenci U16 obsadili na turnaji All Stars Cup třetí místo!

Výsledky zápasu skupiny C:

SK Slavia Praha - FC Barcelona 1:0 (Toula)

Slavia Praha - Beşiktaş JK. 0:1

FK Dukla Praha - SK Slavia Praha 0:3 (Douděra, Hroník Štěpnička)

Výsledky zápasu skupiny G:

SK Slavia Praha - Zbrojovka Brno 2:1 (Kopáček, Matys)

SK Slavia Praha - Avispa Fukuoka 0:0

SK Slavia Praha - 1. FC Slovácko 1:2 (Štětka)

Čtvrtfinále:

SK Slavia Praha - Chivas Guadalajara 1:0 po pk. (3:1) 

Semifinále:

SK Slavia Praha - FC Barcelona 0:1

Zápas o třetí místo:

SK Slavia Praha - Avispa Fukuoka 2:1 po pk. (6:5) (Toula)

Kompletní výsledky najdete na stránkách turnaje.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články