V A-týmu pozitivní nález COVID-19, tým se vrací do ČR | SK Slavia Praha
Více

V A-týmu pozitivní nález COVID-19, tým se vrací do ČR

Testování na přítomnost COVID-19 mezi hráči a realizačním týmem v Rakousku odhalilo jeden pozitivní případ. Mužstvo se vrací do České republiky, hráč s pozitivním nálezem míří do karantény.

V Rakousku se hráči a realizační tým před třetím přípravným utkáním podrobili testování, které odhalilo jeden pozitivní případ COVID-19. Tým se vrací do České republiky, hráč s pozitivním nálezem míří do karantény.

„Následný postup v návaznosti na pozitivní nález jsme jako klub konzultovali s Hygienickou stanicí hl. města Prahy, která nařídila hráči s pozitivním nálezem domácí karanténu a zbytku mužstva doporučila návrat do České republiky. S přijetím těchto hygienických opatření se tak hráči společně s realizačním a podpůrným týmem vrací do Prahy. Klub je neustále v součinnosti s Hygienickou stanicí hl. města Prahy a řídí se jejími závaznými pokyny,“ vysvětluje situaci tiskový mluvčí Michal Býček.

Slávisté měli v Rakousku odehrát ještě dvě přípravná utkání. V úterý 11. srpna od 17:00 bylo naplánované utkání s rakouským SK Sturm Graz, v pátek 14. srpna od 16:30 pak zápas s FK Austria Vídeň.

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články