V neděli hraje Slavia, jak to krásně zní! | SK Slavia Praha
Více

V neděli hraje Slavia, jak to krásně zní!

Přijďte podpořit Slavii v dalším boji o důležité tři body! V neděli 29. dubna přivítají fotbalisté Slavie doma v Edenu Slovácko. Zápas začíná v 15 hodin. Brány stadionu se otevírají hodinu a půl před výkopem.

Vstupenky



  • Pokud nemáte permanentku, pořídit si můžete balíček vstupenek na dvojzápas Slavie se Slováckem a Slavie s Plzní. Balíčky do sektorů v nejnižší cenové kategorii už jsou vyprodány, k dispozici jsou stále balíčky na východní tribunu a na tribunu J. W. Maddena (ceník zde). Balíčky je možné koupit online na Ticketportalu nebo na prodejních místech Ticketportalu. Upozorňujeme fanoušky, že v rámci balíčku jsou dvě vstupenky, jedna na Slovácko, jedna na Plzeň. Balíčky budou v prodeji do nedělního zápasu se Slováckem. 

  • Cena balíčku je konečná bez možnosti uplatnit další slevy. Jedna osoba si může koupit maximálně 6 balíčků.Vstupenky i balíčky si můžete samozřejmě koupit i přímo na stadionu na pokladnách u vstupu číslo 4 během jejich otevírací doby. 

  • V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 hodin do konce prvního poločasu. Vstupenky na zápas se Slováckem je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 13 hodin až do začátku zápasu.

  • Brány stadionu se otevírají ve 13:30 hodin. 

Parkování


  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 150 korun a zakoupit si ho můžete předem na stránkách Ticketportalu zde. 

Zápasový magazín


  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. 26. ligové kolo je věnováno otcům a tak jsme vyzpovídali některé hráče – táty ve slávistické kabině. Milan Škoda, Miroslav Stoch a další nám prozradili, co pro ně znamená role rodičů, k čemu vedou své děti a naopak k čemu je vedli jejich tátové. V Poločase najdete tak vaše příběhy a fotografie #statounaslavii, které jste sdíleli na sociálních sítích. Věnovali jsme jim kapitolu Díky táto, že jsi mě vzal na Slavii! Přidali jsme i ohlédnutí za rekordním náborem do slávistické mládežnické akademie a další zajímavosti. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách. 

Předzápasový program


  • Od 13:30 hodin můžete přijít do malé Fanzony před hotelem Iris, ve které najdete stánek našeho partnera AAA Auto. Můžete se zapojit do soutěže, která proběhne o poločasové přestávce na hrací ploše. Vybraní soutěžící si mohou vyzkoušet kop na bránu, kopat se bude o půjčení auta na víkend nebo na měsíc. 

  • Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o 2 vstupenky na ligový duel Slavie s Plzní. Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

  • V sektorech 225 a 226 Rodiče a děti si mohou malí slávisté zahrát slávistické pexeso, vítězové jednotlivých her získají slávistické náramky. Nebude chybět tradiční malování na obličej nebo zdobení slávistickým tetováním. 

  • Děkujeme všem fanouškům, kteří se s námi podělili o svůj příběh, jak je táta vzal poprvé na zápas Slavie. Fotografie s příspěvky s hashtagem #statounaslavii fanoušci sdíleli na sociálních sítích. Příběhy fanoušků a jejich otců budou promítány před zápasem na velkoplošných obrazovkách na stadionu. Ti z vás, kteří obdrželi za své příspěvky nejvíce lajků, získali vstupenky na zápas a možnost jít se svým tátou mávat slávistickými vlajkami na středovém kruhu před začátkem zápasu.

Občerstvení


  • I na zápase se Slováckem budou mít fanoušci možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky a posezení budou umístěny u vstupu na stadion číslo 2. Stánky s pivem budou umístěny také u vstupu číslo 1. Na utkání se bude čepovat alkoholické pivo. K většímu komfortu fanoušků na východní tribuně by mělo přispět i posílení občerstvení u sektorů 117 a 118. 

Novinky ve Fanshopu


  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu můžete vybírat z celé škály novinek z jarní kolekce. Nechybí nová trička, mikiny, šály a spousta dalších suvenýrů a doplňků. Potěšíme všechny slávisty i slávistky od těch nejmenších až po dospělé! Kolekci během dubna navíc doplní také zbrusu nová edice kšiltovek, snapbacků a hrnků. Pokud do Fanshopu nestihnete zavítat před zápasem, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno má až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi severní a západní tribunou.


Vstupenky na další zápasy Slavie


  • Na pokladnách předprodeje u vstupu číslo 4 si můžete zakoupit balíček vstupenek na dvojzápas Slavie se Slováckem a Slavie s Plzní (sobota 5. května 18:30 hodin) a také na venkovní malé pražské derby s Duklou Praha, které se hraje na Julisce (pondělí 14. května 18 hodin). 

Zápas Slavie s 1. FC Slovácko začíná v 15 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Přímým přenosem ho také bude vysílat O2 TV Sport.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články