V sobotu od 14:00 derby žen | SK Slavia Praha
Více

V sobotu od 14:00 derby žen

​Po výhře nad Pardubicemi 9:1 čeká slávistky v sobotu od 14:00 na domácí půdě derby pražských S. V zápase se bude bojovat o první místo v tabulce.

Podzimní derby na Letné ovládly fotbalistky Sparty, kdy vyhrály na domácí půdě 5:1. Jedinou slávistickou branku vstřelila momentálně nejlepší střelkyně ligy Tereza Kožárová. Fotbalistky Sparty v sezoně neztratily ani bod, slávistické ženy prohrály pouze jednou, a to právě se Spartou. Po koronavirové pauze a v jarní části sezony sešívané vyhrály všech 6 zápasů a soupeřkám nasázely 42 branek. 

„Já osobně se na derby moc těším. Ráda hraju těžké zápasy, ve kterých musíme předvést naše maximum, pokud chceme pomýšlet na 3 body. Zápas to bude určitě bojovný, očekávám hodně osobních soubojů a věřím, že to nezůstane jen u toho, ale že se budeme prezentovat kombinační hrou, protože si myslím, že máme opravdu kvalitní tým, který umí hrát hezký fotbal. Chceme jednoznačně vyhrát, a to musí být vidět od první minuty,“ těší se na souboj dvou nejlepších týmu ligy záložnice Klára Cahynová.

„Na utkání se velmi těším, myslím, že máme soupeřkám po posledním vzájemném zápase co vracet. Bude to pro nás důležitý zápas sezony. Hrajeme doma, věřím, že budeme dominovat a získáme tři body,“ věří záložnice Martina Šurnovská

„Derby je pro nás z pohledu dalších bojů o titul zásadní. Věřím, že už jsme se z chyb poučily. Bude velmi důležité naše nastavení v hlavách a odvaha ukázat na hřišti to, co umíme,“ zdůrazňuje kapitánka týmu Diana Bartovičová.

24. dubna 2021, 14:00 – Horní Měcholupy, tráva 

Aktuálně

Žáci a dorostenci hráli s Jabloncem, mládežníci vyrazili do zahraničí

19. 3. 2024
Důležitou výhru 2:0 si připsali kluci z U17 proti Plzni. Mladší žáci vyrazili na přátelská utkání a miniturnaje do Německa. U10 a U11 čekala pražská derby se Spartou. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Trenérem roku Trpišovský, stříbra Juráska a Lukášové

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Další články