Velký rozhovor s Fernandem Nevesem v novém Poločase! | SK Slavia Praha
Více

Velký rozhovor s Fernandem Nevesem v novém Poločase!

PRAHA/EDEN – Po více než měsíční pauze je tu domácí zápas Slavie a s ním i nový magazín Poločas na titulce s novou posilou obranných řad Fernandem Nevesem!
Ve velkém rozhovoru s kapverdským útočníkem se můžete těšit mimo jiné na vyprávění o jeho fotbalových začátcích na ostrovním státu v Atlantském oceánu, o zahraničních angažmá v Africe, Evropě i Asii nebo o tom, co ho před lety přivedlo z Kataru do Čech.

V novém Poločase na vás kromě jiného čeká i další díl seriálu „Všude Slávie“, tentokrát o spojitosti sešívaných se srbskou Vojvodinou Novi Sad. Ohlédneme se i za 280. pražským derby, zápasy Slavie v Plzni a Varnsdorfu a za úspěšným derby žen, ve kterém slávistky porazily své rivalky z Letné po dlouhých devíti letech.

Magazín Poločas koupíte před zápasem i v jeho průběhu ve Fanshopu Slavie, ve vybraných stáncích s občerstvením a u kolportérů, kteří se budou pohybovat před stadionem i v koridorech a na tribunách. Cena časopisu je 20 korun.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články