Vršovické derby v pátek v 19 hodin. Vstupenky v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vršovické derby v pátek v 19 hodin. Vstupenky v prodeji

EDEN – Vršovické derby mezi Slavií Praha a Bohemians Praha 1905 je na programu v pátek 25. října od 19 hodin. Zápas vysílá TV Fanda/Nova Sport.
Vedení našeho klubu žádalo v dostatečném předstihu o změnu termínu tohoto utkání na neděli odpoledne, což je oficiálně nahlášený termín domácích zápasů Slavie. V této souvislosti je třeba připomenout, že Slavia v letošní ani v minulé sezoně v uvedený termín (neděle 17 hodin) ani jednou nehrála. Důvodem naší žádosti byla časová kolize se zápasem hokejové Slavie a další organizačně-technické důvody. S ohledem na to, že si Slavii vybrala do pátečního televizního přenosu stanice TV Fanda/Nova Sport, Oddělení profesionálního fotbalu FAČR v této věci Slavii nevyhovělo.

Výkop zápasu (původně 20:15 hodin) byl posunut na 19. hodinu z programových důvodů. 

Vstupenky na vršovické derby jsou v prodeji na pokladnách v Edenu i na internetu od pondělí 21. října.

Vstupenky na utkání pořídíte v kategorii Z1 od 160 korun. Na nákup vstupenky můžete uplatnit slevu až 20 procent.

Vstupenky jsou prodeji jak přes internet v síti Ticketportal zde, tak na pokladnách Synot Tip Areny v Edenu. Ceník jednorázových vstupenek najdete zde.

Otevírací doba předprodeje vstupenek v Edenu (pokladny u vstupu číslo 4):

Pondělí: 12:00 – 17:30
Úterý: 12:00 – 17:30
Středa: 13:00 – 19:00
Čtvrtek: 12:00 – 17:30
Pátek: 9:00 – 16:00

V den zápasu

Pokladny u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 9 hodin (o víkendu od 12 hodin). Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny v den zápasu hodinu a půl před začátkem utkání až do konce prvního poločasu.

Informace pro členy FO-OP SK Slavia Praha
Fanoušci Slavie si mohou vstupenky objednat přes sekretariát Odboru přátel na e-mailu fo-sk-slavia@volny.cz Tuto službu zajišťuje Odbor přátel pro všechny fanoušky už téměř padesát let.

Informace pro členy Fanklubu
Fanoušci Slavie si mohou vstupenky objednat přes sekretariát Fanklubu na e-mailu sekretariat@slavista.cz Tuto službu zajišťuje Fanklub pro členy Fanklubu i Odboru přátel zdarma. 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články