Výsledky mládeže: vítězný víkend | SK Slavia Praha
Více

Výsledky mládeže: vítězný víkend

V uplynulém víkendu jsme mohli zaznamenat opět vítězná utkaní všech mládežnických kategorií. Žáci si z Plzně přivezli další výhry a dorosty si zastříleli proti Mladé Boleslavi.

Sobota 19. října

SK Slavia Praha U12 – Chomutov U13 4:1

Hráno: 3x30 minut, 10+1

Branky: Potměšil 2x, Šikal, Skokan

Hodnocení trenéra Jana Kočího:

Zapas s Chomutovem měla být trosku prověrka v žákovské lize, ale bohužel soupeř nemel nejlepší hráče, a tak to byl zase zapas na jednu branku. Výsledek 4:1 byl jen díky skvělému výkonu brankáře soupeře.

SK Slavia Praha U11 – Chomutov U12 6:1

Hráno: 3x30 minut, 10+1

Branky: Mašek, Filip, Pech, Srb 2x, Ilinčič

Hodnocení trenéra Ondřeje Jury:

V dalším utkání žákovské ligy U12 jsme přivítali u nás v Edenu tým z Chomutova. V první třetině jsme dostali hned z úvodního rohu soupeře gól. Chomutov se poté zatáhl na svoji polovinu a hráli do zahuštěné obrany. Vyrovnat se nám podařilo až v samotném závěru první třetiny. V druhé třetině jsme předvedli výborný výkon, dokázali jsme vstřelit 5 branek a zaslouženě se dostali do vedení. Třetí třetinu už jsme nebyli tak efektivní a šance jsme spíš zahazovali, i proto už jsme další branku nevstřelili. Celkově můžu hodnotit zápas jako povedený.

Mladá Boleslav U19 – SK Slavia Praha U19 1:6

Sestava: Surovčík – Matys, Hájek, Hroník, Toula (68. Jurásek) – Kneifel, Rigo (62. Šubert), Křišťan (72. Gajdošík), Eichler, Vincour – Langhamer

Branky: Kneifel, Toula 3x, Rigo, Hroník

Hodnocení trenéra Pavla Trávníka:


Mladá Boleslav U17 – SK Slavia Praha U17 2:7

Sestava: Vágner – Konig (46. Kokeš), Obadal, Alijagič, Šimoník – Brejcha, Višinský, Šimeček, Novák (50.Ambros), Behenský – Vorel (46. Hrubý)

Branky: Alijagič, Višinský, Šimeček 3x, Ambros, Behenský

Hodnocení trenéra Karla Pitáka:

Do zápasu jsme výborně vstoupili a hned v první minutě jsme trefili tyč a ve druhé neproměnili velkou šanci. Za chvíli jsme se po rohu dostali do vedení, když hlavičkoval Behenský. Pak naše hra odpadla a soupeř nás po naší velké chybě vyrovnal... Zvedli jsme se až ke konci poločasu, kdy jsme za deset minut dali tři góly. Druhý poločas už se hrál na jednu bránu, ale z plno šancí jsme dokázali proměnit jenom tři.

Neděle 20. října

SK Slavia Praha U18 – Písek U19 8:2

Sestava: Fulop – Trédl, Hrubeš, Samek, Garagič – Kričfaluši, Kopáček (62. Měkota), Šubert (73. Beneš), Nováček, Gajdošík – Jurásek

Branky: Gajdošík 3x, Šubert 2x, Kopáček, Jurásek 2x

Hodnocení trenéra Jana Bauera:

1. domácí utkání, které jsme odehráli na UMT v podzimní části sezóny.

Prvních 5´ měl soupeř 1. šanci. Poté jsme se stali aktivnějším týmem. Měli jsme více držení míče, a už v 9. minutě se ujali vedení a během dalších 10´ přidali dalších 2 branky a do konce poločasu jsme ještě 3x skórovali. Vstup do 2. poločasu opět méně aktivní, soupeř měl 1-2 příležitosti, které neproměnil. Až v 55´ minutě z PVK snížil na 6:1. Průběh byl poté podobný jako v 1. půli. Nám se podařilo přidat ještě 2 branky a soupeři 1 branku. Utkání se vydařilo v pozitivní brankové bilanci. Měli jsem ovšem výpadky především v začátcích obou poločasů, kdy Nás soupeř tímto 1x potrestal.


SK Slavia Praha U16 – Písek U17 15:1

Sestava: Šmerda – Beran T. (46. Sirůček), Sládek (79. Trédl), Zapletal, Labík – Beran Š. (58. Beneš), Vojta (46. Měkota), Čermák (46. Korbler), Jelínek, Fatrdle – Kašpírek

Branky: Beran T. 2x, Sládek, Zapletal, Beran Š. 2x, Vojta 2x, Čermák, Jelínek, Kašpírek

Hodnocení trenéra Milana Titěry:

Od úvodu byla znát odhodlanost hráčů Slavie rozhodnout brzy utkání a rovněž se nám dařilo často a efektivně zakončovat. Naše hra byla dostatečně agresivní a pestrá, takže jí soupeř nedokázal odolávat příliš dlouho a již ve 20´minutě jsme měli nastříleno 5 gólů. Soupeř po vydařeném brejku snížil, ale naše snaha o aktivní hru pokračovala až do konce poločasu celoplošným napadáním a dohráváním akcí po zisku míče. Po poločase jsme udrželi náročnost a dokázali téměř vyrovnat skóre branek z první půle. Tento zápas nám umožnil vyzkoušet si řešení ofenzivní fáze v podmínkách zápasu.


Viktoria Plzeň U15 – SK Slavia Praha U15 1:2

Hráno: 2x40minut, 10+1

Sestava: Tomas – Jelínek (45. Parpel), Hunal, Hejduk, Pudil M. – Žitný, Planka (56. Kopecký), Toula, Pudil A., Lopatář – Ludvík

Branky: Pudil, Lopatář

Hodnocení trenéra Roberta Barboríka:

V neděli nás čekal těžký zápas v Plzni. V utkání se nám podařilo poměrně brzy vstřelit branku, soupeř však o 10 minut později odpověděl gólem z přímého kopu. Další šance, které jsme si do poločasu vytvořili jsme nedokázali proměnit a o přestávce tak bylo skóre nerozhodné. Druhý poločas se hrál především od vápna k vápnu a příliš vyložených šancí nebylo k vidění ani na jedné straně. Utkání tak rozhodl až gól v poslední minutě.


Viktoria Plzeň U14 – SK Slavia Praha U14 0:4

Hráno: 2x40minut, 10+1

Sestava: Jovanovski (41. Hataš) – Podroužek (41. Teterya), Konečný, Zima, Holub (47. Pech) – Regal, Zamazal, Wesolowsky, Boguaj (41. Boledovič), Pikolon – Schwan (47. Jinoch)

Branky: Konečný, Regal, Pikolon, Schwan

Hodnocení trenéra Marka Jarolíma:


SK Slavia Praha U8 – Praga U9 32:53

Xaverov U9 – SK Slavia Praha U8 18:42

Hráno: 4x15 minut, 4+1

Hodnocení trenéra Filipa Jeřábka:

Během čtyř dnů jsme odehráli dva velmi přínosné zápasy. Proti Pragovce se nám velmi dařilo v soubojích 1na1, ale výsledkově jsme na soupeře nestačili.

V zápase s Xaverovem jsme s trenéry nevydali jediný pokyn, i přes to si kluci zvládli poradit a k vidění bylo spoustu pěkných akcí.

Xaverov U8 – SK Slavia Praha U7 28:34

Hráno: 4x15 minut, 4+1

Hodnocení trenéra Daniela Krafta:

Zápas s Xaverovem byl pro naše kluky velmi přínosný. Soupeř byl běhavý, fyzicky silný, hrál tvrdě a snažil se hrát fotbal. Našim klukům se utkání povedlo, technicky soupeře předčili a tvrdostí se snažili vyrovnat.


SK Slavia Praha U10 – Xaverov U11 29:16

Hráno: 4x20 minut, 6+1

Hodnocení trenéra Jiřího Janečka:

Pro kluky výborná konfrontace proti vyspělému soupeři, který nás nutil pracovat v co nejvyšší rychlosti. Na jednom hřišti se hrálo vesměs vyrovnaně, na druhém jsme zejména ve druhé části utkání předváděli velmi kvalitní hru s kvalitním zakončením. Chválíme kluky za předvedené výkony a děkujeme soupeři za skvělý zápas.


SK Slavia Praha U9 – Xaverov U10 31:20

Hráno: 4x17 minut, 5+1

Hodnocení trenéra Davida Pilaře:

Soupeře se nám dařilo po celý zápas přehrávat jak individuální kvalitou, tak i týmově, ale také jsme občas spoléhali na ostatní spoluhráče, co vymysli... a nebylo to tak dobré v pohybu bez míče... (nabídka)... Zápas pro nás přínosný.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články