Výzva fanouškům: Přijďte včas a fanděte v duchu fair play | SK Slavia Praha
Více

Výzva fanouškům: Přijďte včas a fanděte v duchu fair play

Už zítra čeká fotbalisty Slavie čtvrtfinálový zápas Evropské ligy proti slavné Chelsea. Žádáme fanoušky, aby přišli včas na stadion a aby fandili slušně.

Fotbalisty Slavie požene v zápase proti Chelsea FC vyprodaný stadion. Kvůli trestu za vhazování předmětů na hrací plochu budou uzavřené sektory 106, 107 a 108 na Tribuně Sever. Prosíme fanoušky o respektování tohoto trestu.

Fanděme v duchu fair play

Abychom předešli opakování trestů, prosíme fanoušky, aby se vyvarovali nevhodného chování. Pojďme si zápas užít v duchu fair play a fanděme slušně. Je to důležité i vzhledem k dalším zápasům v pohárech nejen tuto, ale i příští sezonu.

Vyvarujte se tohoto chování:

  • vhazování jakýchkoliv předmětů
  • odpalování jakékoliv pyrotechniky
  • skandování rasistických a nenávistných hesel
  • stání na schodech

Vstup na stadion

Na stadion přijďte dřív, alespoň hodinu před výkopem. Stadion otevírá v 19:00 a zápas začíná ve 21:00. Pro vstup na stadion prosím zvolte vchod podle své vstupenky. Na základě bezpečnostního nařízení UEFA uzavřen průchod uprostřed koridoru na tribuně J. W. Maddena. Nebude tedy možné dostat se z jižní části stadionu na Tribunu Sever a obráceně. Pro vstup do sektorů 122 až 129 a 225 až 230 využijte, prosím, vstup číslo 4. Jiným vstupem nebudete na tento zápas na stadion vpuštěni. Pro vstup do ostatních sektorů využijte vstupy číslo 1 a 2.

Žádáme také fanoušky, aby přišli na stadion včas. Brány Sinobo Stadium se ve čtvrtek otevírají dvě hodiny před výkopem, to znamená v 19 hodin (výkop je ve 21 hodin). Všem návštěvníkům proto doporučujeme přijít hodinu před začátkem zápasu, vyhnete se tak zbytečným frontám u vstupů na stadion.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články