Vždycky spolu! Kabina zaplatí fanouškům vstupenky na Bazaly | SK Slavia Praha
Více

Vždycky spolu! Kabina zaplatí fanouškům vstupenky na Bazaly

PRAHA/EDEN – Slávistická kabina si uvědomuje důležitost sobotního utkání a rozhodla se, že fanouškům, kteří pojedou tým do Ostravy podpořit, zaplatí vstupenky na utkání.
„Čeká nás těžké utkání a potřebujeme v Ostravě obvyklou podporu od našich fanoušků,“ vysvětluje za kabinu brankář Radek Černý. „Zároveň to bereme jako takovou malou omluvu za nepovedenou sezonu,“ dodává slávistický odchovanec.

„Věřím, že společně utkání zvládneme. Třeba jako na Bohemce, kde nám naši fanoušci vytvořili skvělou atmosféru,“ pokračuje útočník Tomáš Necid. „Proto jsme se v kabině a s vedením domluvili, že fanouškům zaplatíme vstupenky na Bazaly,“ přidává staronový reprezentant.

„Fanoušci nám jsou vždycky věrní, a to i v těch nejhorších časech. V duchu hesla vždycky spolu jim chceme poděkovat a zároveň je v Ostravě budeme hodně potřebovat,“ říká stoper Milan Škoda.

Vstupenky jsou k dispozici ve Fanshopu Slavie v Edenu, který má otevřeno ve středu do 17 hodin, zítra od 10 do 19 a v pátek od 10 do 17 hodin. Fanoušci, kteří si už lístek do Ostravy zakoupili, si můžou ve Fanshopu oproti vstupence vyzvednout peníze.

Informace o samotném prodeji, který je formou adresného ticketingu, najdete zde.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články