Prohlášení hráčů, členů realizačního týmu a sportovního vedení | SK Slavia Praha
Více

Prohlášení hráčů, členů realizačního týmu a sportovního vedení

Prohlášení hráčů, členů realizačního týmu a sportovního vedení SK Slavia Praha k utkání s týmem FK Teplice, odehranému dne 19. 8. 2013:

My, níže podepsaní hráči a členové realizačního týmu SK Slavia Praha, tímto prohlašujeme, vzhledem k nedůstojnému průběhu utkání 5. kola Gambrinus ligy odehraného dne 19. srpna 2013 mezi fotbalovými kluby SK Slavia Praha a FK Teplice, že náš sportovní výkon, přístup, úsilí a nasazení v tomto utkání, a to jak celku, tak jednotlivců, nebyl hoden tradice spojené s klubem SK Slavia Praha, s jeho dosavadními úspěchy a s historickým odkazem slavných slávistů, jako byl například Josef „Pepi“ Bican, a neslučuje se ani se sportovními cíli, které si klub SK Slavia Praha vytyčil pro tento soutěžní ročník.

Předvedeným výkonem jsme nenaplnili oprávněná očekávání nejen klubu SK Slavia Praha, ale zejména Vás fanoušků a příznivců SK Slavia Praha. Tímto prohlášením se omlouváme všem fanouškům a příznivcům SK Slavia Praha. Rozhořčení a zklamání všech věrných slávistů plně chápeme a chtěli bychom se jim tímto prohlášením co nejupřímněji omluvit. Víme, že odpustit nám předvedený výkon nebude pro fanouška lehké, ale v příštích dnech a týdnech se my všichni členové týmu SK Slavia Praha pokusíme svými výkony na hřišti i mimo něj Vaši přízeň a důvěru obnovit.

My, členové týmu SK Slavia Praha, dále prohlašujeme, že se za výkon v utkání proti FK Teplice cítíme plně odpovědni a jsme připraveni čelit oprávněné kritice. V souvislosti s tímto utkáním a ve světle výše uvedeného selhání zároveň výslovně přijímáme všechna případná penalizační opatření ze strany SK Slavia Praha – fotbal a.s.

My, níže podepsaní členové týmu SK Slavia Praha svým podpisem potvrzujeme souhlas a ztotožnění se s tímto prohlášením. Rovněž souhlasíme s jeho zveřejněním podle uvážení společnosti SK Slavia Praha – fotbal a.s.

Uvedené prohlášení podepsali všichni hráči A-týmu, členové realizačního týmu a sportovního vedení SK Slavia Praha.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články