Poslední Poločas sezony s Robertem Hrubým | SK Slavia Praha
Více

Poslední Poločas sezony s Robertem Hrubým

PRAHA/EDEN – V posledním čísle magazínu Poločas najdete ohlédnutí za tím, co se dělo na hřišti i na tribunách v průběhu končícího ročníku, velký rozhovor s Robertem Hrubým i úspěch slávistických žen.
Poslední Poločas probíhající sezony s pořadovým číslem 17 přinese velký rozhovor se slávistickým objevem Robertem Hrubým, který se na jaře probojoval do základní sestavy A týmu, v níž nastoupil v Teplicích. „To byl takový zvrat a strašný skok, ale pro mě jedině dobře, byl jsem na to připravený a myslím, že jsem to i chytnul za správný konec a doufám, že to tak bude pokračovat,“ říká slávistický záložník.

Slávistické ženy vybojovaly po deseti letech cennou trofej, domácí pohár. Podívejte se na fotky z jejich vítězného duelu se Spartou a přečtěte si hodnocení trenéra Antona Miškovce a kapitánky sešívaných Blanky Pěničkové.

V obrazech si také na stránkách magazínu Poločas můžete prohlédnout, jak probíhala uplynulá sezona na hřišti i jaká chorea vymysleli fanoušci sešívaných v průběhu ligy.

Nechybí samozřejmě ani představení dnešního soupeře - Slovácka a ohlédnutí za předchozími utkáními s Příbramí a Brnem.

Magazín Poločas č. 17 koupíte v den utkání ve Fanshopu, na vybraných stáncích s občerstvením nebo u kolportérů před stadionem i v ochozech. Cena časopisu je 20 Kč.
 

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

Další články