V sobotu od 16:00 v Příbrami | SK Slavia Praha
Více

V sobotu od 16:00 v Příbrami

PRAHA - Slavii čeká v rámci 27. kola zápas v Příbrami. V sobotu se od 16:00 utká s momentálně šestým celkem tabulky.
Trenér Miroslav Beránek připustil, že tým není zdravotně zcela v pořádku. „Nebudeme kompletní, ale konkrétní být nechci.“ Jaký je podle něj recept na sobotu? „Pokusíme se navázat na výkon s Budějovicemi, který jsme předvedli v prvním poločase,“ nastiňuje strategii sešívaných.

Slavia v minulém kole získala doma konečně tři body. „Věřím, že nám výhra pomůže, cítím, že bychom se mohli zlepšit a zklidnit v ofenzivě. Chceme se prezentovat dobrou defenzivou i kvalitní ofenzivou, která by nám pomohla k úspěchu,“ předestírá trenér Slavie.

Stoper Jiří Bílek ví, že to sešívaní nebudou mít jednoduché. „Čeká nás těžký zápas, Příbram je kvalitní soupeř, který hraje o poháry. Mají formu, bude to složité.“ Přesto však chtějí sešívaní urvat vítězství. „Máme před sebou ještě čtyři zápasy a chceme v nich získat maximum bodů,“ říká Bílek.

I on věří, že Slavii pomohla předešlá výhra k větší psychické pohodě. „Doufám, že z nás tlak trochu spadl a že budeme uvolněnější. Uděláme maximum pro to, abychom se s tím poprali,“ hlásí.

S tím souhlasí i Aldo Baéz. „Předtím to pro nás bylo možná trochu zvláštní, ale vyhráli jsme doma, v kabině je jiná nálada a doufám, že uspějeme i venku. Čekají nás ještě čtyři kola a my rozhodně nepatříme tam, kde se momentálně v tabulce nacházíme. Patříme výš,“ neskládá před koncem soutěže zbraně.

Prvním krokem na cestě za body je Příbram. „Očekávám, že to bude kvalitní zápas, protože víme, že Příbram je doma silná a v posledních kolech vyhrává. Čeká nás těžký soupeř, ale připravujeme se na něj už týden,“ věří v úspěch Baéz.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články