Nevyřešili jsme banální situace, zlobil se trenér | SK Slavia Praha
Více

Nevyřešili jsme banální situace, zlobil se trenér

ÚSTÍ NAD LABEM/MĚSTSKÝ STADION - Dušan Uhrin promíchal na pohár sestavu a po zápase se mračil nad defenzivním výkonem svého týmu. Slavia prohrála s druholigovým Ústím a trenérovi sešívaných se nelíbil zejména výkon z první půle. „Jsem velice nespokojen,“ zopakoval v pozápasovém hodnocení hned několikrát.
Slavia vypadla z poháru po třetím kole. „Nechci nic hodnotit, postavili jsme trošku jinou sestavu, a ta to nezvládla. Zejména jsme nezvládli první poločas, ten jsme prohospodařili. Patnáct minut jsme hráli dobře a pak jsme dostali zbytečný gól, od čehož se to celé odvíjelo,“ mračil se po utkání trenér Dušan Uhrin.

Následně pokračoval ve výčtu chyb. „Dostali jsme čtyři branky, což jsme snad ještě neinkasovali. Samozřejmě jsem nespokojený, hlavně s první půlí. První gól jsme dostali, což se může stát. Pak jsme ale udělali zbytečnou chybu u druhé branky. Inkasovali jsme ještě další dva góly, takže jsem nespokojený s tím, jak jsme hráli vzadu. Nevyřešili jsme banální situace v pokutovém území,“ okomentoval obrannou hru Slavie.

Sešívaní se ve druhé polovině zápasu zvedli, přesto se ale na závěr prosadili domácí. „Ke konci nás domácí potrestali na 4:2, ale druhou půli už jsme hráli dobře, tak jak si představuji. Pořád je to ale málo, protože jsme prohráli s druholigovým týmem,“ netěšilo kouče.

Výsledek ho sice mrzel, na blížící se derby se ale vymlouvat nechtěl. „Komplikace to je, protože jsme prohráli a inkasovali čtyři góly. Jsme nespokojení. Já jsem velice nespokojen. Nedá se ale nic dělat, musíme to hodit za hlavu. Nemyslím, že na zápas mělo vliv víkendové derby. Myslím, že ještě nejsme připraveni hrát po třech dnech pohárové utkání,“ zhodnotil formu svého mužstva.

Na závěr ještě Uhrin pochválil vítězný celek. „Domácím blahopřeji, hráli až do konce na sto padesát procent a myslím, že si vítězství zasloužili,“ dodal.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články