ONLINE: Slavia hraje po reprezentační přestávce v Hradci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje po reprezentační přestávce v Hradci

HRADEC KRÁLOVÉ – Sešívaní se po reprezentační přestávce opět představí na ligovém trávníku. Utkání v Hradci začíná v 15:00.
Trenér Jaroslav Šilhavý měl radost, že se mu v rámci reprezentační pauzy téměř vyprázdnila marodka. V dresu slovenské jednadvacítky se nicméně v utkání s Tureckem lehce zranil Jaroslav Mihalík a musel střídat už ve 26. minutě, a tak do utkání v Hradci nezasáhne.

Levan Kenia se individuálně připravuje na hřišti. Josef Řehák, Tomáš Jablonský, Gino van Kessel a Lukáš Železník absolvují víkendový program s juniorkou. Na lavičku se pak vrací uzdravený Martin Berkovec.

Základní sestava zůstává shodná tou, která naskočila v minulém kole proti Karviné. Lavička se však na poslední chvíli zúžila, kvůli viróze se musel do Prahy vrátit Jan Mikula.

Základní sestava:
Pavlenka – Frydrych, Bílek, Deli, Bořil – Ngadeu – Mingazov, Hušbauer, Barák, Zmrhal – Škoda

Lavička náhradníků: Berkovec, Ščuk, Mešanovič, van Buren, Souček, Švento



Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články