V úterý pohár s Karvinou, permanentkáři zdarma! | SK Slavia Praha
Více

V úterý pohár s Karvinou, permanentkáři zdarma!

V úterý 2. dubna se fotbalisté Slavie utkají v Sinobo Stadium s MFK Karviná o postup do semifinále MOL Cupu. Výkop je v 19:20 hodin. Permanentkáři mají vstup zdarma.

Vstupenky

  • Na utkání budou otevřeny všechny tribuny, majitelé permanentních vstupenek mají vstup zdarma po předložení permanentky u turniketů bez nutnosti vyzvedávat lístek. Vstupenky pro ostatní fanoušky se prodávají v cenové kategorii Z1. Vstupenky jsou v prodeji online na stránkách Ticketportalu, kdy si můžete vstupenku vytisknout jako hometicket, případně lístek můžete vyzvednout i koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů. Vstupenky si můžete koupit i přímo na stadionu v předprodeji vstupenek u vstupu číslo 4 během otevírací doby pokladen. Brány stadionu se otevírají v 18 hodin.

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete vyzvednout zápasový magazín Poločas, který je pro fanoušky zdarma! Najdete v něm velký rozhovor s třetím brankářem Slavie Martinem Kuciakem. Nebude chybět ohlédnutí za čtvrtfinálovým dvojzápasem Ligy mistryň, ve kterém se slávistky utkaly s Bayernem Mnichov. Přečíst si můžete informace o náboru do slávistické fotbalové školičky. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit novou domácí zápasovou sadu „Buďte jako hráči“. Vybavíte se tak originálními PUMA dresy, trenkami a stulpnami. V nabídce jsou čtyři varianty dresů – originální pro hráče, dětské, repliky s volnějším střihem a pohárová verze s bílými zády. Dresy si můžete také nechat potisknout vlastním jménem a číslem. Nechybí jarní kolekce triček, šál nebo kšiltovek. Slávistické suvenýry můžete zakoupit i o poločasové přestávce v okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Parkování

  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 200 korun a zakoupit si ho můžete předem zde. Využít můžete také krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti automobilem, doporučujeme pak využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, dále pak u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov. Podrobné informace o parkování a linkách MHD najdete zde.

Otevírací doba pokladen

  • Pokladny u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 10 hodin až do konce prvního poločasu. Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny v den zápasu dvě hodiny před začátkem utkání až do začátku zápasu. Stadion se pro fanoušky otevírá v 18 hodin. 

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články