Ve středu klíčová bitva o Ligu mistrů | SK Slavia Praha
Více

Ve středu klíčová bitva o Ligu mistrů

Od 21:00 čeká sešívané v dánském Herningu odvetné utkání play off Ligy mistrů proti FC Midtjylland. První utkání v Edenu skončilo 0:0.

V prvním duelu se v Praze hrála takticky svázaná bitva, ve které žádný gól nepadl. Soupeř byl na sešívané takticky dobře připraven. Co čeká trenér od odvety?

„Soupeř hraje každý zápas stejně. Je pravda, že venku se jim v těžších zápasech dařilo více než doma. Play off je ale zase něco jiného. Projev obou týmů bude jiný. Věřím, že budeme mnohem odvážnější a spadne z nás tíha domácího zápasu. Uvidíme, jak se s tím vyrovná soupeř, bude to pro něj složité. Uděláme vše k tomu, abychom byli více na míči, gól nás posouvá blíže postupu,“ říká trenér Jindřich Trpišovský.

Slávistům jde o hodně, postup do vysněné Ligy mistrů je blízko, stačí udělat poslední krok. Je na hráčích cítit nervozita?

„Je cítit spíše natěšení. Je dobře, že máme zkušenost z loňska. Uvidíme ve středu. Je výhoda, že jsme si prošli spoustou věcí. Cítím z týmu, že chce, aby už začal“ popisuje trenér situaci v kabině.

Slova trenéra potvrdil záložník Petr Ševčík: „Spíše natěšení, nervozitu jsme si vybrali v domácím zápase. Teď jsme všichni maximálně koncentrovaní na zápas,“ dodal český reprezentant.

Odveta má výkop ve 21:00. Zápas vysílá živě O2 TV Sport. Pro více informací sledujte náš web a sociální sítě. Držte nám palce!

Preview před Midtjyllandem je už k dispozici i jako podcast na Spotify, Google Podcasts, na Apple Podcasts a také níže v článku.

Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články