​Hlavně kapra bez kostí! Co dalšího přejí hráči a trenér? | SK Slavia Praha
Více

​Hlavně kapra bez kostí! Co dalšího přejí hráči a trenér?

Štědrý večer se blíží! Podívejte se, co fanouškům Slavie vzkazuje v tento sváteční den Jindřich Trpišovský a desítka jeho svěřenců.

Ve středu dali sešívání svým příznivcům předčasný dárek, na hřišti velkého rivala Viktorie Plzeň zvítězili díky povedenému voleji Nicolae Stancia 1:0. V podzimní části ani jednou neokusili hořkost porážky, jaro začnou s šestibodovým náskokem na druhý Jablonec.

Za 13 kol inkasovali jen čtyřikrát a se 36 góly mají nejlepší ofenzivu v soutěži. Povedený podzim! Nyní je čas na vánoční zdravici.

„Rád bych všem slávistům popřál v této složité době krásné Vánoce! Načerpejte sílu, užijte si společné chvíle. Do nového roku vám přeji, abychom se co nejdříve společně potkali na stadionu, neviděli se jenom přes televizi," říká Jindřich Trpišovský.

„Buďte všichni šťastní a mějte se rádi," navazuje na svého trenéra Lukáš Masopust, který proti Plzni odehrál jubilejní 200. utkání v české nejvyšší soutěži. „Příjemný poslech vánočních koled! Užijte si pohádky,“ smějí se Ondřej Kúdela a Jan Kuchta.

„A hlavně kapra bez kostí," dodává Stanislav Tecl.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články