B-tým čeká baráž o druhou ligu se Zápy | SK Slavia Praha
Více

B-tým čeká baráž o druhou ligu se Zápy

Slávistický B-tým se v baráži o druhou ligu utká se středočeskými Zápy. Duely jsou naplánované na tuto středu a sobotu.

Sešívaná rezerva se díky výhře 3:1 v posledním kole ČFL skupiny A proti béčku Viktorie Plzeň stala celkovým vítězem této skupiny a postupuje tak do baráže o celkového vítěze ČFL a o postup do F:NL.

Baráž s vítězem skupiny ČFL skupiny B, kterým jsou středočeské Zápy, se odehraje ve dvou kolech. Sešívaní začnou baráž, jako tým s méně body, doma na Xaverově a odvetu pak odehrají v Zápech.

První utkání se odehraje ve středu 15. června na Xaverově od 18:00. Poslední utkání, které finálně rozhodne o celkovém vítězi ČFL se odehraje v sobotu 18. června od 17:00 na hřišti Záp (Zápy 225, Teletník Aréna)

Pokud sešívaní vzejdou z tohoto dvojzápasu jako vítězové, stávají se tak automaticky postupujícím do FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Pokud vzejdou jako vítězové Zápy, boj u druhou ligu není ztracený a bude se čekat na výsledky licenčního řízení LFA a FAČR.

Přijďte slávisty podpořit v boji od druhou ligu!

Na domácí utkání slávistického B-týmu platí klasické vstupné, 50 Kč pro neparmanentkáře. Držitelé permanentek mají vstupné zdarma.

V Zápech se bude vstupné na utkání prodávat na místě za 80 Kč plné vstupné a 40 Kč pro děti a držitelé průkazů ZTP. 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články