ONLINE: Od 19:00 venku proti Plzni | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 venku proti Plzni

Slávisté v souboji prvního s druhým hrají od 19:00 v Plzni. Do základní sestavy se vrací Petr Ševčík, Stanislav Tecl a Eduardo Santos.

Trenér Jindřich Trpišovský udělal v sestavě oproti čtvrteční výhře nad FC Ballkani tři změny. Do sestavy se vrací uzdravení Petr Ševčík a Eduardo Santos. Místo zraněného Ivana Schranze zaujmul hráč měsíce srpna Stanislav Tecl.

Na lavičce už je připravený Tomáš Holeš, který se zranil před týdnem na rozcvičce proti Českým Budějovicím, a Matěj Jurásek, kterého trápila viróza.

Zdravotní problémy nepustí do hry Yiru Sora, Jana Bořila, Davida Hovorku a Ivana Schranze.

Sestava: Mandous – Masopust, Santos, Kačaraba, D. Jurásek – Tiéhi, Ševčík – Masopust, Lingr, Olayinka - Tecl
Lavička: Kolář, Holeš, Ousou, Jurečka, Usor, Provod, Oscar, Ewerton, Hromada, Traoré, M. Jurásek

Zápas začíná v Doosan Areně od 19:00 a přímým přenosem ho odvysílá O2 TV Sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!


Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články