ONLINE: Od 19:00 v Edenu proti Liberci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 19:00 v Edenu proti Liberci

Sešívaní hrají v neděli od 19:00 v Edenu proti Liberci. Jakou sestavu vybral trenérský tým?

Trenér Jindřich Trpišovský udělal v sestavě oproti poslednímu zápasu před reprezentační pauzou šest změn. V brance začíná poprvé v sezoně Ondřej Kolář. Lukáše Masopusta nahradil na pravé obraně David Douděra. Aiham Ousou hraje ve středu obrany s Tarasem Kačarabou. Jakub Hromada operuje v defenzivní záložní dvojici s Petrem Ševčíkem. Útočné trio zálohy tvoří Provod, Ewerton a Olayinka. Na lavičce už je připravený Yira Sor.

Zdravotní problémy nepustí do hry Aleše Mandouse, Lukáše Masopusta, Tomáše Holeše, Ondřeje Lingra, Jana Bořila, Davida Hovorku a Ivana Schranze. Kvůli červené kartě nehraje Eduardo Santos. Christ Tiéhi nenastoupí kvůli hostování z Liberce.

Sestava: Kolář – Douděra, Ousou, Kačaraba, Jurásek D. – Hromada, Ševčík – Provod, Ewerton, Olayinka - Tecl
Lavička: Dvořák, Sirotník, Nikl, Jurečka, Usor, Oscar, Sor, Traoré, Kričfaluši.

Zápas začíná v Edenu od 19:00 a přímým přenosem ho odvysílá O2 TV Sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!


Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články