ONLINE: Od 18:45 odveta UECL proti Kluži | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:45 odveta UECL proti Kluži

Sešívaní hrají ve čtvrtek od 18:45 odvetu v Rumunsku v základní skupině Konferenční ligy proti Kluži. Jakou sestavu vybral trenér Jindřich Trpišovský?

Oproti nedělnímu duelu v Olomouci udělali trenéři pět změn. Davida Douděru nahradil na pravé straně obrany Oscar, jeho místo nalevo obsadil David Jurásek. Jakuba Hromadu prostřídal v záloze Ibrahim Traoré. Ofenzivní záložní trojici tvoří Moses Usor, Yira Sor a Peter Olayinka.

Zdravotní problémy nepustí do hry Aleše Mandouse, Davida Douděru, Eduarda Santose, Lukáše Provoda, Tomáše Holeše, Jana Bořila, Davida Hovorku, Petra Ševčíka a Ivana Schranze. Na soupisce chybí Jakub Hromada a Václav Jurečka.

Sestava: Kolář – Oscar, Ousou, Kačaraba, Jurásek D. – Tiéhi, Traoré – Sor, Usor, Olayinka - Tecl
Lavička: Dvořák, Sirotník, Masopust, Ewerton, Lingr, M. Jurásek, Kričfaluši, A. Pudil, Konečný

Zápas začíná v 18:45 v Kluži a přímým přenosem ho odvysílá ČT sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici ČT sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články