MATCHDAY. Za kulisy domácí výhry nad Brnem | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY. Za kulisy domácí výhry nad Brnem

Ve třetím dílu nového slávistického formátu MATCHDAY mapujícího soutěžní duely SKS se podíváme za oponu sobotního vítězství 2:0 nad Zbrojovkou Brno.

Ukážeme vám zblízka, jak před branami Edenu i těsně před úvodním hvizdem probíhalo uctění památky zesnulé slávistické legendy Františka Cipra. Utkání proti Brnu byl přítomen i syn Františka Cipra a jeho vnučka Gerta.

Společně s Jakubem Hromadou a Lukášem Masopustem se zapojíte do registru dárců kostní dřeně. Více informací najdete na darujzivot.cz.

Podíváme se také, jak probíhal soutěžní debut Igoha Ogbua a vůbec první minuty Christose Zafeirise v červenobílém dresu. Dozvíte se, jak si nigerijský stoper užil děkovačku, co mu radil Eduardo Santos a co si po utkání říkal s Janem Bořilem.

Duel se Zbrojovkou byl i velkým návratem Ibrahima Traorého, který k utkání vyběhl po takřka čtyřech měsících, poprvé od 16. října a domácí bitvy s Mladou Boleslaví.

Do kabiny výběru Jindřicha Trpišovského a jeho kolegů vás vezmeme o poločasové přestávce i po konci utkání, které skončilo díky brankám Ewertona a Micka van Burena vítězstvím 2:0. A těšit se můžete samozřejmě na celou řadu dalších exkluzivních záběrů.

Tak ať se nový MATCHDAY líbí, slávisti!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články