Do Edenu se moc těšíme, zveme všechny fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Do Edenu se moc těšíme, zveme všechny fanoušky

Fotbalistky Slavie čeká v neděli 14. 5. od 12:30 velký den! Domácí utkání se Spartou a mistrovské pozápasové oslavy, to vše na domácím stadionu ve Fortuna Areně. Jak se na utkání těší trenér žen Karel Piták, Diana Bartovičová a Tereza Kožárová?

„Do Edenu se samozřejmě moc těšíme! První cíl, který máme, je vyhrát a užít si mistrovské oslavy doma. Druhým cílem je samozřejmě obhájit vítězství v poháru. Těšíme se hodně, rád bych pozval fanoušky, jelikož si holky zaslouží, aby jich přišlo co nejvíce. Věřím, že si zápas i oslavy společně užijeme,“ říká před utkáním Karel Piták, který zároveň slaví zisk prvního mistrovského titulu na lavičce žen.

„Určitě bych fanoušky pozvala na to, že budeme přebírat pohár. Hrajeme v neděli v Edenu, pro nás je to svátek a my se těšíme, že to budeme moct oslavit tam. Doufám, že přijde hodně fanoušků a že vytvoří super atmosféru, a že si uděláme jak hezkou sobotu při mužském derby, tak hezkou neděli při našem zápase,“ říká aktuálně nejlepší střelkyně ligy Tereza Kožárová.

„Je to skvělý pocit, tento pocit nikdy neomrzí, pro mě osobně je to už šestý titul. Bude to pro nás obrovský zápas, budeme to mít za odměnu za celou sezonu, za Ligu mistryň a věřím, že přijde co nejvíce lidi, že to s námi přijdou oslavit! Doufám, že zápas se Spartou zvládneme, abychom si ty oslavy nepokazily,“ těší se kapitánka týmu Diana Bartovičová.


Zápas můžete sledovat v přímém přenosu od 12:30 hodin na 02 TV FOTBAL. Vstupenky na utkání žen je možné zakoupit v online prodeji Ticketportalu za 100 Kč pro dospělé, nebo na místě v den zápasu .Pro děti do 15 let a organizované skupiny je vstup zdarma, více info zde.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články