MATCHDAY. Za kulisy 307. derby | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY. Za kulisy 307. derby

Slávisté v sobotu na Letné prohráli 307. derby 2:3. Podívejte se na MATCHDAY z tohoto utkání.

Sešívaní v sobotním přímém souboji o první místo v tabulce dvakrát dokázali stáhnout náskok soupeře, na 1:1 srovnával Ivan Schranz, výsledek do podoby 2:2 uvedl v 85. minutě přesně hlavičkující Stanislav Tecl. Krásně jej našel uzdravený navrátilec Petr Ševčík, který se na hřišti objevil poprvé od 5. dubna a pohárového semifinále proti Bohemians.

Na pokutový kop z 97. minuty už ale výběr Jindřicha Trpišovského odpovědět nedokázal, ve zbytku sezony zkusí dohnat pětibodovou ztrátu na první místo.

V novém dílu formátu MATCHDAY uvidíte burcující poločasový proslov hlavního trenéra, euforii po Teclově hlavičce i smutek penaltového viníka Igoha Ogbua, kterého musel konejšit Jindřich Trpišovský.

Ukážeme vám i speciální moment, který prožil člen slávistické U7 Sebastien Trojek. Na hřiště nastoupil ruku v ruce s Václavem Jurečkou, o přestávce sehrál exhibiční minizápas proti stejně starým soupeřům a sled událostí jej nakonec dovedl až na střídačku prvního mužstva.

Zatoulaného mládežníka si všiml Stanislav Tecl, který jej pozval na střídačku. Na místo vyhrazené Christosi Zafeirisovi jej usadil Jan Bořil. S interakcí a uvítáním přispěchal i Jindřich Trpišovský. Společně tak mladičkému slávistovi umožnili nezapomenutelný zážitek.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články