ONLINE: Od 15:00 v Českých Budějovicích | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 15:00 v Českých Budějovicích

Ve druhém kole FORTUNA:LIGY hrají slávisté na hřišti Českých Budějovic. V základní sestavě se oproti prvnímu kolu představí Lukáš Provod a Ondřej Lingr.

Oproti úvodnímu ligovému kolu udělal trenérský tým Jindřicha Trpišovského dvě změny. Levý kraj na Střeleckém ostrově bude mít na starosti Lukáš Provod, v útočné trojici vedle Micka van Burena a Václava Jurečky startuje Ondřej Lingr. Do stopadesátého ligového zápasu v sešívaném nastupuje Ondřej Kolář.

Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici Sheriff Sinyan a David Pech.

Sestava: Kolář – Vlček, Ogbu, Holeš – Douděra, Zafeiris, Oscar, Provod – Jurečka, van Buren,

Lavička: Mandous – Ousou, Masopust, Tijani, Chytil, Provod, Bořil, Ševčík, Hromada, Tomič, Lingr

Zápas začíná od 15:00 a v přímém přenosu ho odvysílá O2 TV Sport.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články