Lístky na venkovní duel proti AS Řím jsou vyprodány! | SK Slavia Praha
Více

Lístky na venkovní duel proti AS Řím jsou vyprodány!

AKTUALIZOVÁNO: Ve 3. kole základní skupiny Evropské ligy Slavia zavítá do Říma na legendární Stadio Olímpico k duelu proti AS Řím. Lístky do sektoru hostů jsou vyprodané.

3. kolo základní skupiny G proti AS Řím se odehraje ve čtvrtek 26. října od 21:00 na Stadio Olímpico. V článku níže najdete detailní informace k systému prodeje lístků na toto utkání a pokud plánujete vyrazit podpořit Slavii, důkladně si je prosím přečtěte. Kapacita sektoru hostů je vyprodaná. Do dalších fází prodeje nepůjdou žádné další vstupenky do sektoru hostů.

Kapacita sektoru a cena lístku

Kapacita sektoru hostů je 3 382 míst. Část vstupenek bude určena pro fanoušky, kteří jedou organizovaně na výjezd s Tribunou Sever, Odborem přátel a Fanklubem. Cena vstupenky je 570 korun.

Pravidla pro adresný ticketing

Dle italských pravidel platí na utkání adresný ticketing. Upozorňujeme fanoušky, že při nákupu voucheru na lístek je potřeba vyplnit správně veškeré požadované údaje, které budou uvedeny na vstupence, a které se budou kontrolovat při vstupu. Pokud se budou údaje na lístku lišit oproti předloženému dokladu totožnosti, nebude fanoušek na stadion vpuštěn. Zároveň upozorňujeme fanoušky, že pro nákup vstupenek mimo sektor hostů bude omezení pro fanoušky narozené v České republice.

Údaje vyžadované pro nákup vstupenky:

  • Jméno a příjmení
  • Datum narození
  • Země
  • Pohlaví
  • Email (pro účel zaslání vstupenky a minimalizaci rizika zadání chybného emailu bude využitý přihlašovací email pro nákup voucheru)

Proces nákupu

Fanoušci si budou kupovat pouze online voucher, během nákupu vyplní všechny požadované osobní údaje a voucher zaplatí. Voucher není třeba nikam posílat, slouží pouze jako potvrzení o platbě. Zadané osobní údaje budou poskytnuty AS Řím a ten následně 2 až 3 dny před utkáním fanouškům pošle na zadaný email vstupenku. Vstupenky není potřeba tisknout, na turniketech je možné je načíst z telefonu.

Harmonogram prodeje:

  • od úterý 19. 9. 19:00 do úterý 26. 9. 10:00 předprodej pro majitele permanentních vstupenek. Každý permanentkář si může koupit až dvě vstupenky na jednu permanentku. Prodej probíhá online, na Ticketportalu po přihlášení do uživatelského účtu v sekci Permanentky - Předkupní právo.
  • od úterý 26. 9. 14:00 do středy 18. 10. 18:00 volný prodej. Každý si může koupit až dvě vstupenky během jednoho nákupu až do případného vyčerpání kapacity sektoru. Prodej probíhá pouze online před událost na webu Ticketportalu.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články